masia_els_arquells

La Masia els Arquells de Coscó és un lloc idíl·lic situat a la província de Lleida, que ofereix una experiència rural autèntica i versàtil per a parelles que volen celebrar el seu gran dia a un lloc de somni.

Aquesta masia, envoltada de paisatges naturals impressionants, és l’espai ideal per un casament de 10. Els seus jardins exuberants, les terrasses i les sales elegants són l’entorn perfecte per a una cerimònia i un banquet memorables. La Masia els Arquells compta amb diverses sales i instal·lacions versàtils, que es poden personalitzar segons les necessitats de cada esdeveniment.

El seu equip de professionals farà que gaudiu de l’organització el vostre casament de forma relaxada i sense cap mena de preocupacions, ja que cuidaran fins a l’últim detall perquè no us falti de res. A més, el seu entorn rural us donarà pau i tranquil·litat per gaudir dels vostres amics i familiars al màxim.

La Masia els Arquells de Coscó és, sens dubte, l’opció perfecta per a qui vulgui experimentar la bellesa de la vida rural catalana i celebrar moments especials. Contacteu amb ells i us faran un pressupost a mida segons les vostres idees i preferències.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de comensals?
    200 convidats.
  2. Quins espais disponibles hi ha?
    Una sala, zones enjardinades, carpa...
  3. Quins serveis ofereixen?
    Lloguer de l'espai i organització integral.