masia_sant_pere_de_clara_barcelona

La Masia Sant Pere de Clarà és l’espai ideal per celebrar el vostre casament al Maresme. És una finca espectacular amb una masia i una romàntica capella del s. XIII on podreu prometre el vostre amor per sempre.

La masia està envoltada per un entorn natural i tranquil. Podreu celebrar tant casaments religiosos, com cerimònies civils. I, podreu fer tota la celebració a la Masia Sant Pere de Clarà, des de l’aperitiu i el convit, fins al ball final.

De quins espais disposa la Masia Sant Pere de Clarà:

 • La Masia: La masia ocupa, l’espai central de la finca. L’era de la masia disposa d’un espai de gran amplitud amb cabuda per a més de 300 persones i ofereix una vista privilegiada de la Vall de Clarà i de la masia.
 • L’Alzinar: És un prat natural, sense desnivells amb un espai rústic format per un prat verd envoltat d’alzines. Compta amb una capacitat per a 250 convidats i queda reguardat del sol a l’estiu.
 • Sala polivalent – disco: Una sala restaurada i insonoritzada que pot servir tant com a menjador, com per fer de discoteca.
 • La carpa: Un espai confortable i acollidor en plena harmonia amb la natura que l’envolta. Podreu celebrar-hi el vostre banquet, ja que compta amb una capacitat de 250 assegudes.
 • La capella: Un espai màgic i íntim, a tocar de la masia i envoltada d’alzines.

Totes les instal·lacions de la Masia Sant Pere de Clarà estan totalment equipades i pensades perquè pugueu celebrar tota la celebració del vostre gran dia, sense que us falti de res.

A més, posen a la vostra disposició un munt de serveis perquè tot surti tal com havíeu somiat; Càtering i gastronomia, flors i decoració, DJ i animació, Wedding Planner, fotògrafs professionals, servei d’entreteniment infantil, retocs de maquillatge…

Sense cap mena de dubte la Masia Sant Pere de Clarà és l’espai ideal per celebrar un dels dies més importants de les vostres vides.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250.
 2. Espais disponibles?
  Carpa, sala polivalent - disco, alzinar, capella, masia...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Càtering i gastronomia, flors i decoració, DJ i animació, Wedding Planner, fotògrafs professionals, servei d'entreteniment infantil, retocs de maquillatge...