A Mimosa Floristes, entenen que cada casament és únic, i per això es dediquen a confeccionar arranjaments florals a mida, que reflecteixen la personalitat i l’estil de cada parella de nuvis. Amb una àmplia varietat de productes, des de rams personalitzats fins a plantes i flors diverses, estan aquí per ajudar-te a crear un ambient màgic i inoblidable per al dia del teu casament.

Mimosa Floristes fuig de l’estàndard i ofereix arranjaments florals per a casaments únics. Amb la seva capacitat d’adaptació al gust i estil dels clients, garanteixen un ram de núvia inoblidable i una decoració que s’ajusti perfectament al voltant de la celebració.

Els seus productes són variats i pensats perquè cada detall del teu casament sigui especial, a més tenen totes les novetats i tendències del mercat.

 • Rams de núvia personalitzats: dissenyats exclusivament per a cada núvia, amb les flors i colors que més els agradin.
 • Rams de núvia i rams silvestres per a decorar taules i racons: per a aquelles núvies que busquen un toc rústic i natural.
 • Rams de núvia de roses i per decorar espais: clàssics i elegants, perfectes per a qualsevol ocasió.
 • Rams per decorar racons en  mimosa: una opció delicada i romàntica per al gran dia.
 • Rams de núvia i de decoració d’espais  verds: per a un toc fresc i modern al casament.
 • Ram de núvia roses de pitimini: petites i encantadores, ideals per a un toc subtil de romanticisme.
 • Flors per a la solapa per a nuvis, pares i padrins
 • Flors per la decoració del cotxe de bodes.

A més dels rams de núvia, també ofereixen una àmplia gamma de plantes i flor seca, així com formes de flors i lletres de flors per a la decoració de l’espai.

Confia en Mimosa Floristes per crear una atmosfera única i inoblidable al teu casament. Amb la seva passió per les flors i el seu compromís amb la perfecció, garanteixen un servei excepcional que superarà les expectatives dels clients.

Posa’t en contacte amb Mimosa Floristes avui mateix i deixa’ls convertir el teu somni en realitat floral. Mimosa Floristes, és la floristeria on la bellesa natural troba la seva expressió perfecta.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Disseny rams de núvia i arranjaments florals per a cada moment del casament
 2. Feu rams de núvia personalitzats?
  Sí, els nostres rams de núvia són totalment personalitzats
 3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
  Sí.