Descobreix la màgia de celebrar el teu casament al Molí Blanc Hotel, un espai acollidor, elegant i confortable que ofereix una atenció personalitzada i familiar. Fes del teu gran dia una experiència única i inoblidable en un entorn que marca la diferència.

Ideal per a casaments íntims, petits i familiars, Molí Blanc Hotel presenta dos destacats valors afegits. En primer lloc, la possibilitat de realitzar la Cerimònia Civil de manera real i vàlida. A més, l’exclusivitat total de la finca garanteix que el teu esdeveniment sigui privat i completament personalitzat.

Al Molí Blanc Hotel tens la possibilitat de llogar tot l’espai, i aprofitar la flexibilitat de disposar de servei d’àpats extern a l’hotel i wedding planners a la teva elecció per a l’organització del teu casament.

A més, si et cases a Sesoliveres-Grup Jardí, o entre altres establiments de la comarca, podràs donar un valor afegit al teu esdeveniment i reservar allotjament per als teus familiars o convidats.

També pots escollir entre dos atractius packs promocionals per a parelles: l’escapada d’una nit i l’escapada de dues nits en cap de setmana.

El restaurant del Molí Blanc Hotel ofereix una exquisida carta de cuina catalana i productes de proximitat, disponible tant per als hostes de l’hotel com per als seus acompanyants.

Esteu pensant a celebrar el vostre casament al Molí Blanc Hotel? Lloguen en exclusivitat tot l’hotel per als serveis externs que desitgeu!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 80 convidats a l'interior i 110 per a l'exterior.
 2. Espais disponibles?
  Hotel amb 12 habitacions dobles, 4 superiors i 8 standards. Restaurant Saló per a banquets, jardins, pàrquing, terrassa, carpa i zona de ball. Lloguer de tota la finca.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Alquiler de l'espai
 4. Quina localització teniu?
  Igualada, Barcelona.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Càtering. Els nuvis poden portar el càtering que hagin triat, sigui el que sigui.
 6. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  A l'exterior fins 3.30 matinada, però després es pot continuar a l'interior.
 7. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.