El Monestir de les Avellanes pertany al municipi d’Os de Balaguer, tot i que la parròquia és la de Vilanova de la Sal, i el nom el pren del poble veí de les Avellanes.  Situat enmig de terrenys, de bosc, muntanya i conreu.

Tant el seu claustre, del segle XII, com la seva església gòtica, començada el segle XIV, són testimoni silenciosos d’una llarga tradició. Un indret únic, màgic i ple d’història per celebrar el vostre banquet de casament!

El Monestir de les Avellanes ofereix l’hostatgeria, un hotel de tres estrelles, que compta amb 37 habitacions dobles molt acollidores perquè tant vosaltres com els vostres convidats pugueu gaudir d’una estança amb totes les comoditats.

El restaurant “El Claustre” ofereix un ventall de possibilitats per gaudir de la millor qualitat gastronòmica durant el banquet del vostre gran dia, en un meravellós entorn natural i en un marc incomparable. Ofereixen plats tradicionals i típics de la zona, i també cuina d’avantguarda. Podreu escollir el menú que més s’adapti als vostres gustos i preferències pel vostre convit.

El Monestir de les Avellanes disposa de diferents sales i espais on gaudireu del vostre casament somiat!

 

Preguntes freqüents
  1. Oferiu menús especials?
    Sí, per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos, celíacs i altres
  2. Què inclou el menú?
    Aperitiu, entrant, plat, postres, cafè, petitfours, aigua, vi...
  3. Teniu exclusivitat en fotògraf, música i càtering?
    No