Mònica Prytz Fotografia és una fotògrafa experimentada que ofereix una àmplia gamma de serveis per capturar moments especials i preciosos records del dia del vostre casament. Està especialitzada en fotografia de casaments i reportatges de boda, preboda i postboda.

Mònica Prytz Fotografia destaca per la seva gran habilitat per capturar tot l’amor, la felicitat i l’emoció d’aquest dia tan important. Utilitza una combinació de tècniques fotogràfiques creatives i l’ús d’equipament de primera qualitat per assegurar-se que cada moment sigui immortalitzat amb naturalitat. Els seus retrats de parella i les imatges de la cerimònia reflecteixen la bellesa i l’autenticitat de cada celebració.

A més, si voleu recordar per sempre el vostre comiat de solter/a amb els vostres amics i amigues, també realitza reportatges perquè no ho oblideu mai! Posa a la vostra disposició diferents packs perquè pugueu escollir el que més s’adapti al que busqueu. 

Sens dubte, és la millor opció per a parelles que volen capturar la seva història d’amor de manera autèntica i única. No ho dubteu més i contacteu amb Mònica Prytz Fotografia perquè us faci un pressupost a mida i personalitzat segons les vostres preferències. 

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Reportatge de comiat de solter/a, preboda, cerimònia, postboda...
  2. A quin tipus de casaments treballen?
    Tota mena de casaments.
  3. Tenen packs de núvis?
    Sí.