Nebur Events, ubicada a Montbrió del Camp, és la referència indiscutible en l’organització de casaments de somni. Amb una llarga trajectòria en el sector, aquesta empresa es destaca per oferir un servei integral i personalitzat, cuidant fins al més mínim detall per assegurar que cada casament sigui únic i inoblidable.

Des del primer moment, l’equip de Nebur Events treballa estretament amb les parelles per entendre la seva visió i desitjos. Ofereixen una àmplia gamma de serveis que inclouen la planificació completa de la cerimònia i el banquet, decoració temàtica, i coordinació del dia de l’esdeveniment. La seva experiència permet a les parelles gaudir del procés sense estrès, confiant que cada aspecte estarà perfectament coordinat.

Un dels punts forts de Nebur Events és la seva oferta gastronòmica. Col·laboren amb els millors xefs i càterings per oferir menús adaptats a les necessitats i preferències dels nuvis i convidats, incloent opcions per a vegetarians, vegans i dietes especials. Cada plat és preparat amb ingredients de primera qualitat, garantint una experiència culinària excepcional.

La decoració és un altre aspecte destacat. Nebur Events s’encarrega de transformar els espais segons el tema escollit, amb una atenció especial a l’estètica i l’harmonia de cada detall, des de les flors fins a la il·luminació. A més, gestionen la música en viu i l’entreteniment com espectacle de màgia per assegurar que cada moment del casament sigui màgic.

Nebur Events també ofereix serveis addicionals com fotomatons, serveis de fotografia i vídeo, i transport per als convidats. Tot això amb l’objectiu de crear una experiència completa i perfecta.

Fan Packs, Standard, Luxe i Suprem com, per exemple, Música DJ + Mestre de Cerimònia + Detalls pel casament (clauers, espelmes, obridors, portaaliances, tasses… tot de disseny propi i personalitzats.

Amb Nebur Events, els casaments a Montbrió del Camp es converteixen en esdeveniments de conte de fades, gràcies a la seva passió, dedicació i compromís amb l’excel·lència.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Musica DJ, Mestre de Cerimònies, Detalls per casaments, Serveis d'animació com màgia, karaoke, etc... Servei de Candy Bar, Decoració personalitzada...
  2. Què inclou els packs?
    Tenim Pack Standard, Luxe i Suprem. Inclouen Reunions prèvies, cerimònia civil, música aperitiu, projeccions, ball amb animació, confeti, foc fred, màgia a l'aperitiu, mestre de cerimònies, candy bar, màquina de bombolles amb fum. Consulteu-nos.
  3. Només feu un casament per día?
    Sí.