Núvies_Angela_logo

Núvies Angela situada a Blanes (Girona), és una botiga de moda especialitzada en vestimenta general, especialment per núvies i nuvis, comunions i tota mena de celebracions. 

A Núvies Angela trobareu tant vestits de núvia i vestits de nuvi amb complements fantàstics, com vestits per acompanyants i dames d’honor, sabates, roba casual i de comunió… Cal destacar que tenen una zona outlet amb vestits de núvia amb preus a partir de 200 €.  A més, a Núvia Ángela podràs dissenyar el teu vestit de núvia a mida, un vestit únic, de creació pròpia. Fins i tot vestits per a nena! En resum, ornamentaria essencial pel casament i altres esdeveniments. 

A causa de la creixent demanda de vestits de núvia, disposen d’un sector de l’empresa a aquests articles, tant per al patronatge, com per a la confecció i complements de la moda nupcial.

A la boutique, es caracteritzen per aconseguir aquell vestit que sempre heu somiat, aquell vestit especial per aquell dia tan singular.

El tracte és completament personalitzat i elaboren pressupostos sense compromís, adaptant-se a tots els nuvis.

Si esteu buscant un vestit per al casament, no dubteu. A Núvies Angela tenen el vestit que tant desitgeu.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de núvia Bianco Eventos i confecció a mida, vestits de nits per acompanyants i dames d'honor, complements, sabates, bolsos Francesco Italy.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  No és necessari.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Vintage, romàntics, glamour i clàssics...
 6. I tipus de complements?
  Tocats, accessoris de cabell, bolsos, sabates, tiares, guants, vels...