Núvies_Angela_logo

Núvies Angela situada a Blanes (Girona), és una empresa de moda especialitzada en vestimenta general, especialment per núvies i nuvis, comunions i celebracions varies. 

Gràcies a la seva trajectòria des de 1982 fins ara, els hi ha portat a ser un autèntic referent en el sector. La seva experiència en quant patronatge, tall i confecció són fruits dels vestits fantàstics de la boutique. Sempre seguint el sistema Martí i els mètodes de modisteria, sàtils, llenceria i corseteria.

A Núvies Angela trobareu tant vestits de núvia i vestits de nuvi amb complements fantàstics, com vestits per acompanyants i dames d’honor, sabates, roba casual i de comunió… Fins i tot vestits per a nena! En resum, ornamentaria essencial pel casament i altres esdeveniments.

A més de vestimenta ideal, la boutique us ofereix cursos de confecció, per totes aquelles parelles que voleu aprendre i fer-ho íntimament des de casa.

A causa de la creixent demanda de vestits de núvia, disposen d’un sector de l’empresa a aquests articles, tant per al patronatge, com per a la confecció i complements de la moda nupcial.

A la boutique, es caracteritzen per aconseguir aquell vestit que sempre heu somiat, aquell vestit especial per aquell dia tan singular.

El tracte és completament personal i realitzen pressupost sense compromís, adaptant-se a tots els nuvis.

Si esteu buscant un vestit per al casament, no dubteu. A Núvies Angela tenen el vestit que tant desitgeu.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de núvia Bianco Eventos i confecció a mida, vestits de nits per acompanyants i dames d'honor, complements, sabates, bolsos Francesco Italy.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  No és necessari.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  Sí.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Vintage, romàntics, glamour i clàssics...
 6. I tipus de complements?
  Tocats, accessoris de cabell, bolsos, sabates, tiares, guants, vels...