El taller de confecció i botiga de moda núvies i nuvis Novies Àngela de Blanes fa un descompte d’un 50% en moda per als nuvis i d’un 30% i 40% en moda per a les núvies, degut a la pròxima jubilació en un any de la modista Àngela Rabassa Niell.

Novies Àngela és una empresa creada en 1982 per ensenyar patronatge, tall i confecció, basat en el sistema Martí, al seu bloc podeu trobar els cursos de confecció. http://nuviesangela.blogspot.com.es/

Degut a la creixent demanda de vestits de núvia decideixen dedicar un sector de l’empresa a aquests articles, tant per al patronatge, com per a la confecció i complements de la moda nupcial.

En Novies Àngela es caracteritzen per aconseguir aquell vestit que sempre has somiat, aquell vestit especial per aquell dia tan singular.

El tracte és completament personal i realitzen pressupost sense compromís, adaptant-se a tots els nuvis.

Si esteu buscant un vestit per al casament, no dubteu en fer-ls’hi una visita, de ben segur que no us deixaran diferents.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de núvia Yolan Joyce i confecció a mida, vestits de nits per acompanyants i dames d'honor, complements, sabates, bolsos Francesco Italy.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  No és necessari.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí, tot el que tenim actualment és outlet.
 4. Es necessari cita prèvia?
  No.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Vintage, romàntics, glamour i clàssics...
 6. I tipus de complements?
  Tocats, accessoris de cabell, bolsos, sabates, tiares, guants, vels...