nuvies_antonvr_logo

Núvies AntónVR posa a la teva disposició grans possibilitats pel dia del teu casament. Estan ubicats a la ciutat de Reus, a Tarragona.

Entre totes les seves opcions, t’ajudaran a escollir el vestit de núvia ideal. Per tant, si et cases i encara no has trobat el vestit que encaixi a la perfecció, no t’amoïnis més, estàs al lloc ideal!

A Núvies AntónVR trobaràs un munt de propostes personalitzades, ja que són especialistes i professionals en la fabricació i disseny de vestits de núvies. A més, també disposen de moda per a les convidades i per a les dames d’honor.

El seu equip de professionals t’acompanyarà en tot el procés de disseny i confecció del vestit. A Núvies AntónVR sempre escoltaran els teus gustos i les teves preferències i,  t’oferiran un assessorament totalment personal i proper, basat en la seva llarga experiència al sector. Per tant, el seu objectiu principal és que el vestit encaixi a la perfecció amb la teva personalitat, perquè et sentis còmoda durant el dia més especial de la teva vida.

A Núvies AntónVR  faran que en aquest dia tan especial, on seràs la protagonista, el teu vestit deixi a tothom atònit i amb la boca oberta. No ho dubtis més i visita la seva botiga de Reus.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Vestits de núvia, complements, vestuari per la madrina, dames d'honor, assessorament d'imatge i estilisme...
  2. Quin és l'estil del seu disseny?
    Glamurós, modern, romàntic i original.
  3. Fan dissenys a mida?
    Sí.