“L’elegància del saber escollir en estat pur”

La història d’amor de Francesca Marlop amb el disseny i la moda comença quan era una nena petita, igual que la història d’altres grans dissenyadors. Amb només pocs anys ja cosia els vestits de les seves nines i jugava organitzant desfilades de moda. Així va començar la seva passió per l’elegància, de manera quasi innata. Era evident que la petita Francesca Marlop tenia un gran talent. Amb tan sols 23 anys ja dissenyava vestits de núvia i vestia a dones exigents per a ocasions especials.

Francesca Marlop dissenya peces úniques per a dones especials. Els seus dissenys destaquen la personalitat d’una dona elegant que sap escollir. Dissenys únics i totalment personalitzats que consenten cada detall i posen de manifest la bellesa natural de la dona actual. Amb sentit creatiu, enginy i bon gust, la dissenyadora confecciona vestits que enamoren. Vestits còmodes, frescos i actuals amb teixits innovadors i de màxima qualitat. El vestit ideal per a núvies amb personalitat: Atrevides, despreocupades, dolces o tímides, i el vestit ideal per a dones que cerquen un disseny únic per a un esdeveniment especial.

L’Atelier de la Francesca Marlop també ofereix un servei d’estilisme totalment personalitzat. Un assessorament d’imatge que consisteix en una valoració facial, òssia i de pell. A més a més, posa a la teva disposició la seva experiència com a Personal Shopper. Tot perquè en el teu gran dia llueixis perfecta, amb una imatge harmoniosa i afavoridora, mantenint el teu estil propi.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis i productes oferiu?
  Col·lecció pròpia de vestits de núvia i taller de confecció a mida. Col·lecció de vestits de festa.
 2. On es poden adquirir els teus vestits?
  A escala nacional, a la botiga / taller a Girona.
 3. Disposen de zona outlet?
  Si.
 4. Cal demanar cita prèvia?
  Si.