Paco Maiz és un fotògraf de renom amb una àmplia experiència en capturar moments especials a través de la seva càmera. Ofereix els seus serveis a tot Catalunya i, destaca per la seva excel·lència i creativitat, i abracen diverses àrees.

En el món dels casaments, Paco Maiz Fotògraf és considerat un expert en immortalitzar l’amor i la màgia d’aquest dia tan important per a vosaltres. Des de les imatges romàntiques dels nuvis fins als moments espontanis dels convidats. 

Els seus reportatges de nuvis són una obra d’art i, gràcies a la seva habilitat per jugar amb la llum i les composicions, fa que les imatges siguin úniques i plenes de vida. 

Fa reportatges de casament complet, des dels preparatius amb els vostres familiars, fins a la cerimònia, el banquet i el ball final. A més, també fa reportatge de pre boda i post boda.

Paco Maiz Fotògraf posa a la vostra disposició serveis personalitzats que s’adapten a les necessitats i desitjos de cada parella, assegurant-se que cada projecte sigui únic i especial. Sens dubte, és l’elecció ideal per crear un record inoblidable del vostre gran dia.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Reportatges de casament complet, pre boda i post boda.
  2. Hi ha possibilitat de desplaçament?
    Sí, per tot Catalunya.
  3. Fa packs personalitzats?
    Sí.