Paintball Empordà ofereix la combinació ideal de diversió i esport per a tots aquells grups d’amics, familiars o empreses que vulguin gaudir d’una estona immillorable jugant a Paintball. Recentment Paintball Emporda a estat catalogat com una de les instal·lacions més punteres de l’estat Espanyol per a la practica del Paintball.

Ofereix diferents tipus de jocs:

Bandera central: Camp 1 Piràmides

Es posa una bandera com a objectiu pels dos equips al centre del camp, el primer equip que aconsegueixi agafar-la i portar-la a la base contrària o aconsegueixi eliminar tots els membres de l’equip contrari haurà guanyat la partida.

Capturar la Bandera: Camp 2 obstacles

Cada equip disposa de la seva pròpia bandera a la seva base. Al mateix temps que la protegim s’haurà d’intentar capturar la bandera de l’equip enemic i portar-la a la nostra base, l’equip que aconsegueixi la bandera de l’enemic o elimini a tots els components de l’equip contrari haurà guanyat la partida.

El turó: Pista de bosc 4

Un dels dos equips haurà de protegir una zona reservada d’alt risc, si algun dels membres de l’equip contrari aconsegueix entrar dins la zona protegida d’alt risc, aquell equip haurà guanyat la partida.

Rescat d’Ostatges: Pista de bosc 5

Cada equip comença la partida amb un o dos ostatges desarmats de l’equip contrari a la seva base. Els equips hauran de rescatar els seus membres de la base contrària, l’equip que ho aconsegueixi haurà guanyat la partida. Els ostatges quedaran lliures en el moment que els hi posem el braçalet de l’equip, a partir de llavors deixen de ser ostatges i queden lliures amb la dificultat que qualsevol membre de l’equip contrari els pot disparar i eliminar automàticament.

Paintball Empordà ofereix gran varietat de Packs amb els que podràs combinar el Paintball amb tota mena d’experiències com escape room, karting, parc aventura, activitats aquàtiques… ideal per gaudir d’un dia i d’un comiat de solter inoblidable!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Posem a disposició dels clients les nostres instal·lacions a l'aire lliure per gaudir de diferents jocs de Paintball.
 2. Quins jocs oferiu?
  Bandera central: Camp 1 Piràmides, Capturar la Bandera: Camp 2 obstacles, El turó: Pista de bosc 4, Rescat d’Ostatges: Pista de bosc 5
 3. Oferiu packs?
  Sí, oferim diferents packs que combinen l'activitat del Paintball amb altres activitats, com escape room, activitats aquàtiques, esportives...
 4. Celebreu comiats de solter?
  Sí.