Logo-Perruqueria-Estètica-Maria

La Perruqueria i Estètica Maria Àngels, situada al cor de La Bisbal d’Empordà, és un espai on es respira bellesa i relaxació i on cada núvia es converteix en la protagonista.

En aquest fantàstic centre de bellesa, ofereixen un Pack de Núvia completament personalitzat que inclou tot el que una núvia podria necessitar per al seu gran dia. Aquest pack inclou:

 • Assessorament Personalitzat: S’inicia amb una consulta personalitzada on es tenen en compte les teves preferències, estil i visió per al dia del teu casament.
 • Prova de Pentinat i Maquillatge: L’equip d’estilistes i maquilladores t’ajudarà a trobar el pentinat i el maquillatge perfectes per complementar el teu vestit i destacar la teva bellesa natural.
 • Tractaments Capil·lars Especials: Es preparen els teus cabells per al dia del teu casament amb tractaments especials d’hidratació i reparació per assegurar-se que es vegi radiant i saludable.
 • Maquillatge de Llarga Durada: S’utilitzen productes d’alta qualitat i tècniques professionals per garantir que el teu maquillatge es mantingui impecable durant tota la jornada, des de la cerimònia fins a la festa, i sigui resistent a emocions fortes!
 • Servei a Domicili: Es desplacen al lloc que triïs perquè et puguis preparar còmodament i sense estrès el dia del teu casament.

A la Perruqueria i Estètica Maria Àngels, es comprometen a proporcionar una experiència inoblidable a cada núvia, ajudant-la a sentir-se la més bella en el  dia del seu casament. Us convidem a descobrir els seus serveis i a deixar-te cuidar per les mans expertes del seu equip.

Estan preparades per a fer del gran dia de cada núvia, un dia encara més especial.

Preguntes freqüents
 1. Ofereixen servei de perruqueria i maquillatge per al dia del casament?
  Sí, i tant! A més, ofereixen servei a domicili perquè si cal, no t'hagis de desplaçar al seu centre de bellesa.
 2. He de demanar dia i hora per fer la primera prova de pentinat i maquillatge?
  Sí, és molt important. Aquell mateix dia ja et reservaran l'hora pel dia del teu casament
 3. Què tenen en compte a l'hora de recomanar un pentinat i tipus de maquillatge?
  Els teus gustos, el teu vestit de núvia , ram de núvia, complements i el moment del dia en què se celebrarà el casament. La Perruqueria i estètica Maria Àngels complementarà a la perfecció l'estilisme del teu casament.