Si estàs buscant el pentinat ideal pel teu casament, la Perruqueria Sara Style de Sant Feliu de Guíxols, és una de les millors perruqueries de les comarques de Girona.

L’equip de professionals del saló de perruqueria compta amb 13 anys d’experiència i ofereix un servei integral de perruqueria i maquillatge per la núvia.

El servei que t’ofereixen és únic i especialitzat perquè estiguis radiant, increïble i llueixis ideal el dia més important de la teva vida. La Perruqueria Sara Style t’ofereix un munt de tractaments personalitzats, des de tractaments de queratina, extensions, recollits, pentinats, fins a altres tractaments que segur que t’enamoraran!

Us assessoraran d’una forma especial, personalitzada i única perquè pugueu lluir més increïbles que mai i us sentiu totalment còmodes, així doncs, utilitzen aquelles tècniques que més s’adaptin al vostre rostre i us afavoreixin. A més, si ho desitgeu, us maquillaran pel reportatge fotogràfic de preboda o postboda o, bé, pel gran dia!

No ho dubteu i visiteu l’equip de Perruqueria Sara Style i expliqueu les vostres idees. Sens dubte, faran realitat tots els vostres desitjos.

Preguntes freqüents
  1. Fan tractaments personalitzats per a núvies?
    Sí. Realitzen tota mena de recollits i pentinats per núvies.
  2. Fan altres serveis apart de pentinats?
    Sí. Si es del vostre gust, us poden maquillar.
  3. Preparen la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
    Sí.