Si estàs cercant un lloc per menjar el dia de la teva gran celebració acompanyat de la millor companyia, i en un ambient romàntic i íntim, haureu d’escollir el Restaurant Arcs. Situat al centre històric de Tarragona al costat de la catedral.

El Restaurant Arcs, va ser construït sobre un edifici de l’any 1503 amb una arquitectura gòtica la qual, proporciona al restaurant un toc rústic i antic però, contrastat amb la innovació culinària de la seva cuina.

Té una capacitat de fins a uns 40 convidats, els quals podran gaudir d’una increïble proposta gastronòmica amb cuina de mercat i mediterrània, tots els plats directament escollits pels nuvis, que tenen la possibilitat de formar un menú amb els plats estrella o bé, poden escollir un dels menús oferits pel restaurant que també seran possibles de modificar. Tots els seus menús seran acompanyats si es desitja dels vins de denominacions d’origen de la terra de Tarragona. A més, té la possibilitat de fer l’aperitiu a l’exterior avans d’entrar al banquet

A més de casaments, també és possible poder celebrar altres esdeveniments com comunions i batejos entre d’altres.

No esperis més, gaudeix d’un banquet extraordinari el teu gran dia de la mà del Restaurant Arcs.

Preguntes freqüents
 1. Que serveis ofereix?
  S'ofereix banquet i decoració
 2. És possible l'adaptació de menús?
  Sí, ho es
 3. Hi existeixen menús especials?
  Sí, els següents: - Vegetarians - Vegans - Diabètics - Celíacs
 4. Accés per a persones amb discapacitats?
  Sí,està totalment preparada l'accés per a qualsevol persona