can_mauri_restaurant_polinyà

El Restaurant Can Mauri és una masia amb una llarga història darrera. Compta amb més de 500 anys d’història i tradició i es troba a tocar de Sabadell.

El principal objectiu de l’equip de professionals del Restaurant Can Mauri, és ajudar-vos a convertir el dia del vostre casament, en un dia totalment únic, especial i diferent. Faran que tant la parella com els convidats, puguin gaudir d’una gran experiència.

Per tal d’ajudar-vos,  compten amb un menú molt complet amb tot inclòs, perquè no us falti de res. Aquest menú és 100% personalitzable per a cada parella, per tal d’adaptar-se al màxim a les necessitats de cadascú i oferir les millors solucions.

A més, sorprendreu a tots els vostres convidats amb els magnífics plats elaborats amb productes d’alta qualitat, on tastareu l’autèntic sabor. Disposen de menús especials vegans, vegetarians o per a celíacs. Han sigut els guanyadorsmen el programa “Joc de Cartes”!

Al Restaurant Can Mauri són especialistes en casaments íntims, on el més important sou vosaltres, els vostres desitjos i les vostres emocions. Cuidaran tots els detalls per tal de crear un moment inoblidable pels nuvis.

Us faran passar un dia de somni, gràcies als seus anys d’experiència en el sector i un equip humà excepcional. A més, disposen d’unes instal·lacions fantàstiques:

 • Amplis jardins on poder celebrar la seva cerimònia o el seu aperitiu
 • Salons amb més de 500 anys d’història
 • Mirador
 • Carpa

Al Restaurant Can Mauri s’encarregaran d’organitzar un dia totalment a la vostra mida, on els protagonistes sereu vosaltres. Gaudireu d’una celebració única i singular, sense importar el nombre de comensals.

No ho dubteu més i, deixeu que facin del vostre dia, el més especial de les vostres vides.

Preguntes freqüents
 1. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, jardins, carpa, zona de ball i pàrquing.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, transport, decoració...
 3. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 4. Fan menús especials?
  Vegetarians, vegans, hipertensos i per a celíacs.
 5. Tenen pastís nupcial?
  Sí.
 6. Tenen accés per a minusvàlids?
  Sí.