El Restaurant Mas Folch és una masia modernista on els somnis es fan realitat. Una masia on se celebren casaments únics  a Tarragona. Ofereixen un servei espectacular, atent i unes instal·lacions que combinen història i modernitat.

Aquesta masia ofereix tot el que necessiteu per a un casament perfecte. Des dels espais íntims dels seus menjadors fins a l’ampli jardí per a cerimònies a l’aire lliure, El Restaurant Mas Folch té tot el que cal per a una celebració inoblidable.

La gastronomia del Restaurant Mas Folch és una experiència única en si mateixa, que combina a la perfecció la tradició gastronòmica amb la creativitat contemporània. Cada plat és una obra mestra culinària, elaborada amb productes frescos i de primera qualitat, que captiven els sentits i delecten els paladars més exigents. Des dels aperitius fins a les postres, cada detall és cuidat amb esmer, oferint una explosió de sabors i textures que converteixen el banquet de casament en una experiència inoblidable per a tots els convidats. Els menús de casament s’adapten als gustos i preferències dels nuvis, garantint una selecció de plats i propostes delicioses. Amb un servei impecable i una atenció al detall excepcional, el Restaurant Mas Folch promet una experiència gastronòmica que deixarà empremta en la memòria de tots els assistents al casament.

A més, ofereix una àmplia gamma de serveis complementaris específicament dissenyats per fer que el vostre dia sigui encara més especial:

 • Lloguer de cotxes d’època per arribar amb estil a la cerimònia.
 • Activitats i entreteniment per als més petits, per garantir que tots els convidats s’ho passin bé.
 • Actuacions de diversió, com ara pallassos, mags i animadors, per afegir un toc de màgia al vostre esdeveniment.
 • Lloguer de castells inflables per als nens, perquè puguin jugar i divertir-se.
 • Animació i música per a la cerimònia, el banquet i la festa posterior, per mantenir l’ambient festiu durant tot el dia.
 • Serveis de fotografia i vídeo per capturar cada moment màgic del vostre casament.
 • Decoració floral i detalls decoratius per donar un toc personal i elegant a cada racó de la celebració.

El Restaurant Mas Folch, doncs,  esdevé el restaurant ideal per a celebrar un casament perfecte per a aquells que busquen una experiència de casament única i inoblidable a Tarragona.

Preguntes freqüents
 1. Celebreu més d'un casament al dia?
  No
 2. És possible llogar només l'espai, sense el servei de restauració?
  No
 3. Teniu exclusivitat en fotògraf, música i càtering?
  No