mas_nadal

Ubicat en una masia del segle XVII hi trobem el restaurant Mas Nadal, obert des del 1971. Està situat en plena natura, ja que li envolta un gran bosc que dona gust contemplar. A més disposen d’un extens jardí per realitzar casaments i tota mena de celebracions a l’aire lliure com, comunions i batejos.

El restaurant Mas Nadal disposa d’un gran equip de professionals que faran que la seva celebració surti tant o més bé del que havíeu planejat.

També tenen una varietat de serveis per a cada servei:

 • El dia a dia: ofereixen un menú diari o la seva carta, serà un bon moment per a una pausa o per una reunió. 
 • Amb els companys: pels dinars o sopars d’empresa. És el millor lloc per celebrar els dies importants amb qui compartiu el dia a dia. 
 • Amb qui més desitges: ofereixen un entorn màgic pel teu dia més especial, com és el dia del teu casament. A part, d’altres celebracions importants. 

A Mas Nadal els hi encanta la cuina tradicional, amb petits detalls per als paladars més fins. Treballen amb els millors productes, de màxima qualitat i de proximitat.

A més, no et pots perdre les seves cassoles, les brases, els arrossos, les verdures i tots els productes i postres de temporada que ofereixen. 

Tasta la gastronomia del restaurant Mas Nadal, cuidaran cada detall perquè vulguis repetir!

Preguntes freqüents
 1. De quins espais disposen?
  Jardins, menjador cobert, espai per la cerimònia civil...
 2. Tenen menús personalitzats?
  Sí.
 3. Quin tipus de cuina treballen?
  Cuina tradicional catalana amb productes de proximitat.