Si voleu un bon comiat admirant el paisatge de la ciutat, acompanyat de música i la mar, Sailing Experience Barcelona us ofereix una experiència singular; el lloguer d’un veler o catamarà.

Sailing Experience Barcelona us convida a prendre un descans i fer la vostra celebració amb magnificència. Podreu relaxar-vos acompanyant el comiat amb la música que escolliu, prenent una bona copa de vi i gaudint d’un punt de vista diferent de la ciutat de Barcelona.

Vosaltres decidiu, compartir l’experiència de navegació, pack experiències o tenir un Tour privat i exclusiu en veler, catamarà o motora. Si sou un grup gran, us ofereixen velers i catamarans fantàstics amb capacitat per fins a 12 persones, o bé, si sou 35, podreu llogar el catamarà més gran. Tots els vaixells són excel·lents, per gaudir al màxim!

Els serveis que us ofereix:

 • Experiències o lloguer en veler
 • Experiències a catamarà
 • Vaixells a motor
 • Packages d’activitats & Sailing
 • Lloguer de vaixell fins a 28 persones.

L’equip de professionals, està per personalitzar la vostra experiència, només heu de comentar els vostres desitjos i ells ho faran realitat. Des de guitarristes a bord, fins a un trasllat privat. Fins i tot vols en helicòpter sobrevolant Barcelona… Tot és possible amb Sailing Experience Barcelona.

Sense cap mena de dubte, tindreu un comiat excel·lent!

A més, estan oberts cada dia de l’any, operen des del cor de Barcelona, el Moll Mestral de Port Olímpic, una de les marines més exclusives de luxe del Mediterrani.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereix?
  Experiències o lloguer en veler o vaixell, vaixells a motor, packages d'activitats...
 2. Máxim de persones?
  A catamarà 28 persones. Si sou més podeu llogar un altre.
 3. Mínim de persones?
  A consultar.