Les botigues Sala Joiers estan situades en els principals carrers comercials de Sitges i Vilanova i la Geltrú, a Barcelona. Ubicades sempre en zones de vianants, on es poden trobar fàcilment en els centres d’aquestes ciutats costaneres de renom internacional, tant pel seu atractiu turístic com per la seva activitat comercial.

Ofereixen en qualsevol dels seus establiments una important selecció d’articles, tant en joieria tradicional i artesana, com en les més destacades marques internacionals. El seu objectiu és fer de la vostra visita a les seves botigues una experiència de compra única. Basant-se a un tracte distès, una atenció personalitzada i al millor acompliment professional.

Des de sempre l’anell de compromís, és el símbol de l’amor entre una parella. A més, suposa un desig d’amor etern, reflectit en el lliurament d’un anell de diamants. On el seu significat és una promesa d’amor cap a la dona desitjada.

L’elecció de la peça, que sobretot ha de transmetre aquest missatge, és una tasca àrdua per a un home que s’enfronta a això per primera vegada.

És per això, que en Sala Joiers, el seu personal, atent i preparat, guia a l’hora d’escollir l’anell que més s’adequa al gust i l’estil de l’afortunada. Especialment volen que sigui una peça que romangui espectacular al llarg dels anys!

Preguntes freqüents
 1. Quins tipus d'articles disposen?
  Anells de compromís, aliances de noces, arracades, collars, polseres, rellotges, bessons.
 2. Es fan dissenys a mida?
  Sí.
 3. Tenen col·lecció pròpia?
  Sí.
 4. Quines firmes treballen?
  Michael Kors, CK Joyas, Guess, Swarovski, Fossil, Pandora, DKNY, Plata de Palo, Uno de 50, Calvin Klein, Lotus, Gucci, Keneth Cole, Maurice Lacroix, Oris, Raymond Weill, Skagen, Tissot, Hugo Boss, Diesel, Ice, Hamilton, Longines, Montblanc, Rado, Seiko, Technomarine, Tommy i Daniel Wellington.