37 anys mimant el teu cos amb un equip de professionals proper i un servei exclusiu i personalitzat.

Situats a Banyoles, el Saló Yang té el privilegi de poder comptar amb la confiança de clients durant tota la nostra trajectòria i et convidem ara a que
siguis tu també un@ d’elles.

T’assessorem amb un previ diagnòstic de la pell per poder-te oferir els millors tractaments estètics, facials, corporals i de Spa. A la vegada, personalitzem l’assessorament de cosmètics segons les necessitats de cada pell.

Disposem d’una selecció dels millors distribuïdors per poder-te oferir productes de cosmètica d’alta gamma i les últimes tendències en aparatologia.

Gràcies al nostre equip de professionals ens hem convertit en un centre altament qualificat, que oferim serveis exclusius i personalitzats i, que posem a disposició de totes les nostres clientes que, com tu, tenen interès a tenir cura del seu cos, de la seva salut i la bellesa per a mantenir tota l’harmonia i benestar.

Amb unes instal·lacions recentment renovades, ens distingim per la calidesa humana i la confidencialitat.

Amics i amigues, us donem la benvinguda.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, tractaments facials i corporals, manicura i pedicura, Solarium. Depilacions. Rituals Spa. Servei de Diagnòstic.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Cada pack el fem a mida segons les necessitats de cada núvia. Inclouen: Hanakasumi, tractament facial, cel·lux, sessió de llum, solàrium, pedicura i manicura francesa.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí, evidentment. Preparem a la núvia per cada ocasió.