Fa més de 35 anys, que el Saló Yong posseïxen l’art de mimar el teu cos. Situat a Banyoles a la Comarca del Pla de l’Estany, donant servei als seus clients amb un equip de professionals amb molts anys d’experiència, proper i amb un servei exclusiu personalitzat. Benvinguts!

El Saló Yang té el privilegi de poder comptar amb la confiança de moltes clientes satisfetes i et conviden ara a què siguis tu també una d’elles. T’assessoraran amb un previ diagnòstic per poder oferir els millors tractaments Estètics, Facials, Corporals, Rituals i Massatges, i gràcies a una selecció dels seus millors distribuïdors, et podran oferir productes d’alta gamma i les últimes tendències en aparatologia.

Trobaràs diferents tractaments i serveis en funció de les teves necessitats i desitjos: tractaments facials, corporals, rituals spa, depilacions, manicures i pedicures, pestanyes, maquillatges, solàrium, especials núvies, assessorament de cosmètics, entre altres. Tot per deixar-te perfecte pel teu gran dia!

El Saló de Bellesa Yang es distingeix per la calidesa humana i confidencialitat. No dubtis en fer la teva reserva i deixa-li tot a les seves mans!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, tractaments facials i corporals, manicura i pedicura, Solarium. Depilacions. Rituals Spa. Servei de Diagnòstic.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Cada pack el fem a mida segons les necessitats de cada núvia. Inclouen: Hanakasumi, tractament facial, cel·lux, sessió de llum, solàrium, pedicura i manicura francesa.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí, evidentment. Preparem a la núvia per cada ocasió.