Contacte

  L’Hotel SB BCN Events compta amb grans salons amb llum natural i accessos a àmplies terrasses per crear espais ideals i personalitzats per a la celebració de noces. Li oferim una atenció personalitzada i l’ajudem a organitzar tots els detalls perquè tant els nuvis com els seus familiars i amics gaudeixin d’una ocasió tan especial.

  Li oferim l’espai ideal per celebrar el seu casament: salons de gran capacitat, tots amb llum natural, servei propi de restauració i atenció personalitzada per preparar tots els detalls des del primer contacte fins al dia del seu casament.

  Destaquem el Saló Castelldefels, un espai obert de 410 m2, amb llum natural, accés directe a la terrassa i la piscina, ideal per començar amb un aperitiu, i continuar la celebració amb les millors propostes de la nostra cuina.

  Comptem amb salons més petits, també amb llum natural i accés a àmplies terrasses.

  L’Hotel SB BCN Events li ofereix totes les comoditats i serveis per a la celebració del seu casament: atenció personalitzada, un espai únic, comoditat per als seus convidats, exclusivitat per a la seva celebració, serveis i detalls adaptats a les teves necessitats.

  Preguntes freqüents
  1. Nombre de comensals?
   Fins a 300 convidats
  2. Espais disponibles?
   Salons per a banquets, terrassa, jardins, zona de ball i pàrquing.
  3. Quins serveis ofereixen?
   Atenció i assessorament personalitzat. Cerimònia civil, banquet en saló privat música, decoració, Suite per als Nuvis i allotjament per als convidats.
  4. Quina localització teniu?
   A Castelldefels.
  5. Tipus de cuina que oferiu?
   Cuina de mercat.
  6. Es possible adaptar o modificar els menús?
   Sí.
  7. Feu menús especials?
   Sí.
  8. Teniu pastís nupcial?
   Sí.
  9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
   Sí.
  10. Teniu accés per a minusvàlids?
   Sí.