Silvia pujols fotògrafa casaments osona

Captureu la màgia del vostre dia més especial amb la sensibilitat i l’experiència de Sílvia Pujols.

La Sílvia és una fotògrafa de bodes apassionada per immortalitzar els moments més emotius i únics del vostre gran dia. El seu estil natural i documental us permetrà reviure la vostra boda amb tota la seva intensitat i bellesa.

Més que fotos, records inoblidables:

 • S’enfoca a captar la vostra essència com a parella, reflectint la vostra connexió i personalitat en cada imatge.
 • Amb una mirada atenta als detalls, captura els petits moments que fan que el vostre dia sigui tan especial.
 • El seu treball és una combinació d’emocions, espontaneïtat i bellesa, resultant en un reportatge fotogràfic únic i personalitzat.

Serveis a mida: Ofereix diversos “pacs” de serveis per adaptar-se a les vostres necessitats i pressupost. També disposa de la flexibilitat per treballar en bodes de totes les dimensions i estils. A més de les fotos, també ofereix la possibilitat de realitzar vídeos de boda.

Confiança i professionalitat: És una professional experimentada amb més de 20 anys de trajectòria en el sector de la fotografia de bodes, busca la naturalitat del moment. A més la seva amabilitat, dedicació i tracte proper us faran sentir còmodes i segurs davant la càmera.

Contacteu amb Sílvia Pujols Fotògrafa i reserveu la vostra data avui mateix!

Preguntes freqüents
 1. Quin és el seu enfocament principal alhora capturar moments durant una boda
  El seu enfocament principal és captar l'autenticitat i les emocions genuïnes dels nuvis i els seus éssers estimats. Molt retratista
 2. Com maneja situacions d'il·luminació difícils durant una boda?
  Utilitzo tècniques d'il·luminació natural i equips especialitzats per adaptar-me a diferents condicions de llum i crear imatges sorprenents.
 3. Quin consell els donaries als nuvis per obtenir les millors fotos el dia del seu casament?
  Ella els recomanaria que es relaxin i gaudeixin del moment. L'autenticitat i la naturalitat en les seves interaccions crearà records més bonics i autèntics a les fotografies.