SM_Can_Mateu_by_Silvis_logo

SM Can Mateu by Silvi’s és la teva destinació de moda femenina per a casaments al cor de Vic, una pintoresca localitat a Catalunya.

A la seva botiga, ofereixen una àmplia i encantadora selecció de vestits i peces de vestir per a convidades i acompanyants de casament, així com espectaculars vestits de núvia. Entenen que en una ocasió tan especial, tothom vol lluir impecable, ja sigui la núvia o els convidats.

La seva col·lecció inclou una gran diversitat de vestits i peces de moda dissenyades per a esdeveniments especials. Des de monos elegants fins a vestits llargs amb dissenys d’esquena descoberta.

A més, ofereixen opcions de vestits tant llisos com estampats, en diversos estils que inclouen models ajustats o més amples, i una paleta de colors que abasta des de tons foscos fins a tons vibrants.

Treballen en estreta col·laboració amb marques de prestigi com Fashion Carla Ruiz, Christian Koehlert i Lera Fashion, per garantir-vos accés a les últimes tendències i la millor qualitat.

Amb els seus espectaculars vestits de núvia, brillareu amb llum pròpia en el vostre dia especial. A SM Can Mateu by Silvi’s, us ofereixen assessorament personalitzat, tenint en compte els vostres gustos i preferències per ajudar-vos a trobar el vestit que millor s’adapti a vosaltres.

Visita’ls estaran encantats d’atendre-us i fer que la vostra experiència de compra sigui inoblidable!”

Preguntes freqüents
  1. Quin tipus de vestits ofereixen?
    D'acompanyants i per a núvies.
  2. Tenen secció Outlet?
    No.
  3. Amb quines marques treballen?
    Fashion Carla Ruiz.