logo sweet annie-pastisseria-creativa-mataró

Descobreix Sweet Annie, la pastisseria creativa de Mataró on els somnis més dolços prenen vida. Amb un equip de professionals excepcionals, aquesta pastisseria és la opció perfecta per aquells que cerquen l’excel·lència en el seu gran dia.

Els seus productes són una veritable delícia, oferint una àmplia varietat de sabors i opcions personalitzades que s’ajusten a tots els gustos i necessitats. Des de pastissos fondant, pastissos tradicionals com el Massini o el Sacher,  fins a dissenys temàtics, galetes o cupcakes per als detalls dels convidats. A Sweet Annie trobareu l’elecció perfecta per a la vostra celebració.

A més, Sweet Annie destaca per la seva pastisseria tradicional alemanya i austríaca, oferint una autèntica experiència gustativa que sorprendrà i deleitarà els vostres convidats.

Pel que fa al procés de treball, Sweet Annie us recomana posar-vos en contacte amb ells amb un mínim de dos mesos d’antelació per a esdeveniments importants i tres setmanes per a festes més petites. Tot i així, tenint en compte la seva agenda, poden arribar a acceptar encàrrecs de “última hora”.

Amb Sweet Annie, cada detall del vostre casament serà perfectament tingut en compte. Des de la creació de pastissos a mida fins al muntatge de stands de postres, Sweet Annie us ofereix un servei complet i personalitzat que superarà les vostres expectatives.

No deixeu passar l’oportunitat de convertir el vostre gran dia en una experiència memorable amb Sweet Annie. Poseu-vos en contacte amb ells avui mateix per començar a planificar els detalls dolços del vostre casament i deixeu-vos sorprendre per la seva excel·lència pastissera.

 

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Fins a 300 convidats
  2. Quins serveis ofereixen?
    Pastissos i dolços de casament artesans. Pastissos de noces, galetes, popcakes i cupcakes per als detalls de casaments.
  3. Amb quina antelació heu de fer la comanda?
    El més recomanable és posar-vos en contacte amb Sweet Annie amb un mínim de dos mesos d'antelació per a esdeveniments importants i tres setmanes per a festes més petites. Tot i així, tenint en compte la seva agenda, poden arribar a acceptar encàrrecs de "última hora".