Us oferim una proposta flexible perquè podeu escollir els serveis ideals per aconseguir el casament que sempre heu somiat. Amb un equip tècnic de qualitat i amb professionals que es dediquen plenament a la vostra celebració.

Ens adaptem a la vostra imaginació.

De ben segur que heu pensat moltes vegades amb el dia del vostre casament, i és per això que sabeu millor que ningú com ha de ser, què el farà únic i quins detalls no hi poden faltar. Així doncs, volem que ens ho expliqueu.

Escoltem la vostra idea, l’analitzem i us en donem la nostra opinió professional. Us personalitzem la celebració i ens adaptem a les vostres necessitats tenint en compte els gustos personals, el nombre de convidats… I no cal dir que ens desplacem fins on us faci falta per organitzar l’esdeveniment somiat.

Sabem que és molt important aconseguir que cada moment tingui l’ambientació adequada. Així doncs, ens encarreguem de seleccionar els serveis necessaris per obtenir el resultat perfecte per cada ocasió.

A Sweet Dreams entenem la passió i la dedicació dels nostres professionals, sumades a la seva llarga experiència, com la base que ens permet oferir-vos el millor servei. A tot això hi hem d’afegir l’excel·lent equip tècnic del que disposem i la voluntat que tenim de millorar-lo contínuament amb la incorporació de les darreres tecnologies del sector.

Pel que fa al tracte personal, ens agrada parlar-vos amb familiaritat i confiança, perquè creiem que és la millor manera de comunicar-nos amb vosaltres.

Volem ser els primers a arribar i els últims en marxar de la celebració. Des del primer minut ens fem responsables de les vostres preocupacions i ens assegurem que gaudiu plenament del vostre dia.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Disco mòbil amb els millors Dj’s, músics en directe, sonorització i il.luminació dels espais necessaris, pantalla de projecció i retroprojecció. Màquina de fer bombolles i llançament de confeti. Projecció d’imatges del casament, projecció de vídeos i imatges domèstiques. Projecció de vídeo clips durant el ball. Jocs per a adults i inflables per als més menuts. Servei de mainadera.
 2. Què inclou el pack boda?
  Cerimònia, aperitiu, àpat i ball. Ens adaptem a les necessitats de cada parella de nuvis.
 3. Quin estil de música oferiu?
  Us oferim tots els estils possibles: Pop, rock, disco, novetats, música llatina, clássica, Òpera.
 4. Tipus de formació musical?
  DJ, solista, duet, orquestra, trio.
 5. Tamany de la formació?
  Depèn de les necessitats de cada celebració.
 6. Teniu disponibilitat per desplaçaments?
  Sí, ens desplacem on calgui.
 7. Durada de l'actuació?
  Volem ser els primers a arribar i els últims en marxar de la celebració. La durada l’acordem amb cada parella de nuvis i sempre amb la possibilitat d’allargar els horaris.