Organitzar un viatge de nuvis especial i diferent no és fàcil quan no ets un professional del sector. Collage & Sweet Moon Travel us ajudarà a trobar i organitzar el vostre viatge perfecte. Els professionals de l’equip són experts en viatges i són conscients de la importància que té aquesta experiència per a vosaltres. El seu màxim objectiu és capturar els vostres gustos, desitjos i presentar propostes creatives, especials i personalitzades perquè gaudiu al màxim de la vostra lluna de mel.

Viatges exòtics, creuers, ciutats emblemàtiques, safaris o destinacions singulars per viure un munt d’aventures… tot és possible amb Collage and Sweet Moon Travel. És la diferència de tenir un viatge de nuvis a tenir un viatge de nuvis a la vostra mida.

Si voleu gaudir d’un viatge únic i sense imprevistos, Collage & Sweet Moon Travel serà el vostre millor aliat!

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    ASIA, destacant CAMBODJA, MYANMAR, INDONESIA, FILIPINES, JAPÓ, MALDIVES, SRI LANKA... També AMÈRICA, destacant BRASIL, ESTATS UNITS, CARIB, OEST DE CANADA, ALASKA... i, com no, ÀFRICA, destacant TANZANIA, BOTSWANA, NAMIBIA, SUDÀFRICA, MAURICIO, SEYCHELLES..
  2. Teniu pack de nuvis?
    TENIM UN SERVEI DE HONEYMOON PLANNER, on assessorem, organitzem i dissenyem el viatge. A més de donar un servei 24h d’assistència i un Roadbook personalitzat amb informació pràctica i consells sobre el viatge.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Fem viatges a mida, i també tenim diferentes maneres de treballar un viatge així que sempre busquem l'oferta que s’adapti i s’ajusti més a la idea que tenen els nuvis, així com també al pressupost. Acostumem a treballar amb corresponsals en destí que segueixen la nostra mateixa filosofia i ens proporcionen un bon servei com també experiències úniques i exclusives..