Estàs pensant a organitzar el teu viatge de nuvis i vols que sigui a mida i personalitzat? Collage & Sweet Moon Travel ho farà possible! Són assessors de viatges i coneixen els destins i fan viatges on prioritzen l’experiència.

Els professionals de l’equip són especialistes a proposar destins i experiències diferents que faran aquell viatge únic i especial. A més, són conscients de la importància que té aquesta experiència per a vosaltres. 

Us assessoraran i cuidaran els detalls perquè gaudiu d’un viatge a mida per vosaltres on exprimireu al màxim l’experiència de viatjar junts, sense haver-vos de preocupar de res. 

El seu màxim objectiu és capturar els vostres gustos, desitjos i presentar propostes creatives, especials i personalitzades perquè gaudiu al màxim de la vostra lluna de mel.

Viatges exòtics, creuers, ciutats emblemàtiques, safaris o destinacions singulars per viure un munt d’aventures… tot és possible amb Collage and Sweet Moon Travel. És la diferència de tenir un viatge de nuvis a tenir un viatge de nuvis a la vostra mida.

Si voleu gaudir d’un viatge únic i sense imprevistos, Collage & Sweet Moon Travel serà el vostre millor aliat! Un viatge per recordar sempre.

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    ASIA, destacant CAMBODJA, MYANMAR, INDONESIA, FILIPINES, JAPÓ, MALDIVES, SRI LANKA... També AMÈRICA, destacant BRASIL, ESTATS UNITS, CARIB, OEST DE CANADA, ALASKA... i, com no, ÀFRICA, destacant TANZANIA, BOTSWANA, NAMIBIA, SUDÀFRICA, MAURICIO, SEYCHELLES..
  2. Teniu pack de nuvis?
    TENIM UN SERVEI DE HONEYMOON PLANNER, on assessorem, organitzem i dissenyem el viatge. A més de donar un servei 24h d’assistència i un Roadbook personalitzat amb informació pràctica i consells sobre el viatge.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Fem viatges a mida, i també tenim diferentes maneres de treballar un viatge així que sempre busquem l'oferta que s’adapti i s’ajusti més a la idea que tenen els nuvis, així com també al pressupost. Acostumem a treballar amb corresponsals en destí que segueixen la nostra mateixa filosofia i ens proporcionen un bon servei com també experiències úniques i exclusives..