Tasso Moda, la millor opció per a triar el vestit del teu casament, , el nuvi, aniràs immillorable, i lluiràs un vestit de primera qualitat. Una sastreria que porta acompanyant a nuvis des de 1975 i, recentment, a padrines i els seus vestits de festa.

Compten amb dues botigues, situades a ple centre d’Hospitalet de Llobregat i Barcelona, trobaràs la moda de nuvi més exclusiva. Disposem de les tendències més actuals, com també d’estils tradicionals. Treballem amb marques nacionals i internacionals de renom com Roberto VicenttiThomas Pina, MaestramiAltarocca i molts més.

El nostre equip de professionals t’assessorara perquè en el dia del teu casament llueixis impecable. Rebràs un tracte amable i proper, i t’ajudarem a triar el vestit més afavoridor. Tanmateix, podràs disposar del nostre servei de mesura, en cas que sigui necessari modificar el vestit que hagis escollit.

A més, oferim la millor relació qualitat – preu, i una selecció de vestits en liquidació, ideal perquè no hagis de patir pel teu pressupost.

Quant a moda femenina, a la nostra botiga oferim vestits de festa d’alta costura i complements, tot de marques i dissenyadors de prestigi com Sonia Peña, St. Patrick i Aire Couture, entre altres, perquè puguis estar radiant en el teu viatge acompanyant la núvia en un dia tant especial com aquest.

Tanmateix acabi la cerimònia i el banquet, tots cap a la festa! A Tasso Moda també ofereixen els millors vestits de festa per a les dones, tant curts com llargs, i de tots colors, que ben segur quedaran esplèndids al teu cos, amb els que podràs gaudir del millor de la festa.

El nostre objectiu és la teva satisfacció i confiança, a Tasso Moda t’hi esperen!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de nuvi, de festa de dona i complements.
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Us recomanem anticipació per trobar més varietats de models i tallatges.
 3. Teniu secció Outlet?
  Sí.
 4. Es necessari cita prèvia?
  No.
 5. Quins estils de dissenys teniu?
  Glamour, modern, clàssic. Treballem amb Roberto Vicentti, Antonio Miró, Florentino, Giovanni Valdi, Kapala, Sandro Sellini, Caramelo, Etiem de Javier Cañas, Thomas Pina i Maestrami.
 6. I tipus de complements?
  Vestits de festa Cabotine, St.Patrick i complements.