Has pensat alguna vegada que el teu comiat de solter/a havia d’estar relacionat amb la gastronomia sí o sí?
 
Doncs benvinguts a l’aventura més deliciosa i divertida! A Taste Girona volen convertir la teva celebració en una festa gastronòmica feta a mida adaptada a tots els teus gustos i necessitats. Volen que el teu comiat no només sigui una nit més, sinó una experiència que recordaràs sempre. 
 
Imagina’t visitar un celler autèntic empordanès mentre degustes els millors vins de la regió, i tot seguit t’espera un dinar entre vinyes amb productes locals d’alta qualitat.
 
O, si ets més dels que prefereixen no sortir de la ciutat, tenen tasts de tota mena: de vins, de ginebres, de cerveses… o fins i tot de xuixos!
 
O, si el teu grup és dels que s’atreveixen amb els fogons, tenen tallers de cuina en grup o de cocteleria que asseguren una activitat divertida, original i dinàmica.
 
I encara més, imagina’t combinar un tast de vins amb activitats com una ruta amb ebike per les vinyes de l’Empordà o amb una excursió en vaixell per les cales precioses de la Costa Brava. 
 
Siguis un grup petit o gran, d’amics o familiars, tenen la fórmula perquè la teva celebració sigui única i inoblidable. I, perquè només us hàgiu de preocupar de passar-ho bé, organitzen tota classe de transfers i transports.
 
Contacteu-los i plegats dissenyareu l’activitat que més us agradi. Prepareu-vos per riure, menjar i brindar!
Preguntes freqüents
  1. Què distingeix a Taste Girona d'altres empreses de turisme gastronòmic?
    És més que una empresa de turisme gastronòmic, oferint una entrada als tresors culinaris de Girona i experiències inoblidables.
  2. Quina és la filosofia de treball de Taste Girona en relació amb els seus proveïdors?
    Prioritza la selecció de proveïdors locals i sostenibles, establint relacions de confiança amb petites empreses.
  3. Què poden esperar els participants dels tours gastronòmics i les experiències gastronòmiques de Taste Girona?
    Una immersió en la gastronomia local i una experiència acuradament dissenyada.