Tipi Barcelona és una empresa que pertany a ASE Carpas, dedicada al lloguer de carpes excepcionals per tota mena de celebracions. Us ajudaran a crear nous espais, amb l’ajuda d’un projecte previ a l’esdeveniment.

Amb Tipi Barcelona podreu gaudir d’un ambient nou i molt acollidor, que deixarà bocabadats a tots els vostres convidats!

Duen a terme tota mena de projectes, sempre d’acord amb els gustos i necessitats dels nuvis, ajudant-vos a formar un espai únic que aculli el dia del vostre casament. Tot això, acompanyat dels seus accessoris com les diferents opcions d’il·luminació, terres, fogueres…

A més, també us ofereixen un servei de wedding planner, per ajudar-vos a organitzar el vostre gran dia i que tot surti com heu planejat. S’encarregaran de trobar els millors proveïdors perquè el vostre casament sigui de 10. Tipi Barcelona és la millor opció per un dia com aquest!

Doneu-li un gir al casament tradicional amb aquests tipis, que acolliran tant el banquet, la festa, com la cerimònia i l’aperitiu. 

No ho dubteu i compteu amb Tipi Barcelona! Podeu demanar el vostre pressupost totalment personalitzat i sense cap mena de compromís.  

A més, venint de part de TotNuvis, gaudireu d’un 10% de descompte!

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació cal contactar-los?
    En temporada alta, 3 mesos abans.
  2. Disposen d'un servei d'assessoria?
    Sí.
  3. Disposen de showroom per veure exemples de muntatge?
    No.