TIPI BCN és una empresa que pertany a ASE Carpas, dedicada al lloguer de carpes, i també a dissenyar i crear nous espais, amb l’ajuda d’un projecte previ a l’esdeveniment.

Mai heu pensat que sentíeu de nens dins aquelles cabanyes i tipis? Amb TIPI BCN podreu omplir el vostre casament d’aquests acollidors Tipis. Un ambient nou i diferent que deixarà bocabadats a tots els convidats!

Duen a terme projectes, sempre d’acord amb els gustos i necessitats dels nuvis, ajudant a formar un nou espai que aculli el dia del vostre casament. Tot això acompanya dels seus accessoris com la llum, el chill-out, etc. Que crearan un ambient únic que farà del vostre casament un més especial.

Entre els seus serveis hi podem trobar: Il·luminació, estudiant la millor opció per poder il·luminar qualsevol casament. Plànols, que us ajudarà a organitzar millor l’espai. Lloguer de tot el material i la decoració.

Ofereixen un servei de Wedding Planner, per ajudar-te a organitzar el teu casament. Direcció i organització de casaments, per recercar els millors proveïdors perquè el teu casament sigui un deu. Treballaran al teu costat per fer d’aquell espai un idíl·lic i d’ensomni, que aculli un casament tant especial com el vostre, un moment únic, mereix una decoració única. TIPI BCN és la teva opció!

Dona una volta al casament tradicional amb aquests Tipis, que acolliran el banquet, la festa i fins i tot la cerimònia, entre els que podreu estar durant l’aperitiu i la resta del casament. A més, queden genials per a les fotos!

No ho dubtis i compta amb TIPI BCN, la teva opció per un casament perfecte!

Preguntes freqüents
  1. Amb quanta antelació he de posar-me en contacte amb vosaltres?
    En temporada alta, 3 mesos abans
  2. Disposeu d'un servei d'assessoria?
    Sí.
  3. Disposeu de showroom per veure exemples de muntatge?
    No.