Torre Amat és una casa modernista catalogada, del S. XIX, situada en ple centre del barri barceloní de Sarrià.

La seva perfecta ubicació, impecable estat de conservació, els seus detalls d’arquitectura modernista, i el seu meravellós jardí d’estil romàntic, fan d’ella el millor espai per celebrar casaments a Barcelona: reunions, esdeveniments d’empresa, presentacions de productes, banquets (casaments, batejos i comunions), festes privades, exposicions, desfilades de moda, còctels, jornades de motivació, etc.

El jardí exterior, d’estil romàntic, és l’enclau perfecte per celebrar la cerimònia civil, com per a degustar l’aperitiu o el banquet nupcial en un entorn romàntic, sota l’ombra de tarongers, llimoners, hibiscs i llorers. El gessamí, l’alfàbrega, l’herba bona i el romaní, barrejaran aquests sabors amb les seves inconfusibles fragàncies.

Ofereix 3 salons amb diverses capacitats, per la sala foronda de 24m2 amb capacitat fins a 20 persones. La sala noble de 90m2 amb capacitat de fins a 60 persones o la sala kubala de 25m2 amb capacitat per a 20 persones.

La combinació de zones interiors amb els jardins de Torre Amat permeten aprofitar i gaudir de la casa i els jardins en tot el seu esplendor, el jardí romàntic de 500m2 per 100 convidats, la planta sencera de 139m2 per 80 convidats o les dues opcions, us ofereixen, si ho volen, diferents càterings i professionals de la seva confiança que faran del vostre casament el dia més romàntic, màgic i exclusiu de les vostres vides.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    de 10 a 100 convidats.
  2. Espais disponibles?
    Jardins, terrassa, salons per a banquets de diferents tamanys i cuina per l'ús del càtering.
  3. Quins serveis ofereixen?
    Cerimònia civil, banquet, càtering, decoració, música i fotografia.