Torre Amat, una casa modernista catalogada del segle XIX, es troba al cor del barri de Sarrià a Barcelona. La seva ubicació perfecta, l’estat impecable de conservació, els detalls d’arquitectura modernista i el preciós jardí d’estil romàntic fan d’aquest espai la millor opció per a celebrar casaments a Barcelona.

El jardí exterior, amb el seu encant romàntic, és l’escenari ideal per a cerimònies civils, així com per gaudir de l’aperitiu o el banquet nupcial en un entorn idíl·lic, sota l’ombra de tarongers, llimoners, hibiscs i llorers. El gessamí, l’alfàbrega, l’herba bona i el romaní omplen l’aire amb les seves fragàncies úniques, creant una atmosfera inoblidable per a aquest casament.

Amb 3 salons de diferents capacitats, la sala Foronda de 24 m2 amb capacitat per a 20 persones, la sala Noble de 90 m2 amb capacitat per a 60 persones i la sala Kubala de 25 m2 amb capacitat per a 20 persones, ofereixen opcions flexibles per a tot tipus d’esdeveniments.

La combinació de les zones interiors amb els jardins permet als convidats gaudir de la Torre Amat en tota la seva esplendor. Amb un jardí romàntic de 500 m2 per a 100 convidats, una planta sencera de 139 m2 per a 80 convidats o altres opcions, teniu diverses possibilitats per personalitzar el vostre esdeveniment.

A més ofereixen serveis de càtering amb professionals de confiança per fer del vostre casament el dia més romàntic, màgic i exclusiu de les vostres vides, amb menús d’alta cuina adaptats a l’elegància de la Torre Amat.

A part de casaments, estan disponibles per a reunions, esdeveniments empresarials, presentacions de productes, banquets (casaments, batejos i comunions), festes privades, exposicions, desfilades de moda, còctels, jornades de motivació, etc.

Descobreix un espai únic com és Torre Amat. Viu un casament de somni amb les persones que més estimes.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    De 10 a 100 convidats.
  2. Espais disponibles?
    Jardins, terrassa, salons per a banquets de diferents tamanys i cuina per l'ús del càtering.
  3. Quins serveis ofereixen?
    Cerimònia civil, banquet, càtering, decoració, música i fotografia.