Torre Amat és una casa modernista catalogada, del segle XIX, situada en ple centre del barri barceloní de Sarrià.

La seva perfecta ubicació, impecable estat de conservació, els seus detalls d’arquitectura modernista, i el seu meravellós jardí d’estil romàntic, fan d’ella el millor espai per celebrar casaments a Barcelona.

El jardí exterior, d’estil romàntic, és l’enclau perfecte per celebrar la cerimònia civil, com per a degustar l’aperitiu o el banquet nupcial en un entorn de llibre, sota l’ombra de tarongers, llimoners, hibiscs i llorers. El gessamí, l’alfàbrega, l’herba bona i el romaní, barrejaran aquests sabors amb les seves inconfusibles fragàncies i olors, que abraçaran aquest casament que no podreu oblidar.

Ofereix 3 salons amb diverses capacitats, per la sala Foronda de 24 m2 amb capacitat fins a 20 persones. La sala Noble de 90 m2 amb capacitat de fins a 60 persones o la sala Kubala de 25 m2 amb capacitat per a 20 persones.

La combinació de zones interiors amb els jardins de la Torre Amat permeten aprofitar i gaudir de la casa i els jardins en tota la seva esplendor, el jardí romàntic de 500 m2 per 100 convidats, la planta sencera de 139 m2 per 80 convidats o les dues opcions.

Ofereixen també serveis de diferents càterings i professionals de confiança que faran del vostre casament el dia més romàntic, màgic i exclusiu de les vostres vides, un servei de qualitat amb el que podreu gaudir de menús d’alta cuina, a l’alçada d’un espai com la Torre Amat.

D’altra banda, també són disponibles per a reunions, esdeveniments d’empresa, presentacions de productes, banquets (casaments, batejos i comunions), festes privades, exposicions, desfilades de moda, còctels, jornades de motivació, etc.

Un espai únic t’espera, al bell mig de la ciutat de Barcelona. Viu un casament de pel·lícula, al costat de les persones que més estimes.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    De 10 a 100 convidats.
  2. Espais disponibles?
    Jardins, terrassa, salons per a banquets de diferents tamanys i cuina per l'ús del càtering.
  3. Quins serveis ofereixen?
    Cerimònia civil, banquet, càtering, decoració, música i fotografia.