A Torre del Pi, finca per a casaments, tot són colors i l’alegria d’hortènsies, geranis, buguenvíl·lies … el verd de la gespa i el blau del mar.

Casaments, vetllades amb els amics, còctels, convencions … un marc incomparable per a una celebració única i plena d’encant.

Aquesta finca per a casaments pren nom del Pi, un magnífic exemplar de pi pinyoner amb una edat estimada de 150 anys que presideix un bell jardí, ideal per a la celebració del vostre casament.

Disposen de diferents espais perquè celebris el teu casament en el millor dels emplaçaments. Pots escollir entre un casament més íntim a l’ombra del Pi Pinyoner més gran del Maresme, o bé en els esplèndids jardins de Torre del Pi, amb vistes al mar. Ofereix diferents salons i un bonic porxo, ideal per gaudir d’un fantàstic aperitiu. I si vols celebrar una cerimònia religiosa, pots fer-ho a la capella de Torre del Pi.

Pel teu banquet elaboraran un banquet personalitzat i adaptat a les teves necessitats i gustos, de cuina tradicional, regional, d’autor, internacional i fusió. Exquisit!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 290 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, terrasa, zona ajardinada, capella i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració, fotografia, música.
 4. Quina localització teniu?
  Amb vistes al mar.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional, regional, d'autor, internacional i fusió.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.