La Torre del Pi és l’espai idíl·lic per a la teva celebració nupcial. Amb una finca espectacular, una ubicació única i instal·lacions completament equipades, tot està a punt perquè pugueu viure un dia inoblidable. Aquesta finca per a casaments pren el seu nom del magnífic Pi Pinyoner amb més de 150 anys d’història que presideix el bell jardí, un lloc ideal per a la teva cerimònia.

La Torre del Pi ofereix diversos escenaris per al teu casament. Tria entre una cerimònia íntima a l’ombra del majestuós Pi Pinyoner, el més gran del Maresme, o els jardins esplèndids amb vistes al mar. Disposen de diferents salons i un bonic porxo per a l’aperitiu. La capella de la Torre del Pi està disponible per a cerimònies religioses.

Un espai que combina elegància i tradició, amb vistes al mar que convertiran els vespres en moments màgics i les festes en records inoblidables. La vegetació exuberant i els colors mediterranis defineixen el lloc, amb les flors com a testimonis de la vostra unió.

La finca ocupa dues hectàrees amb àrees de càtering, còctels i música en carpes preparades per gaudir de la vetllada. A l’interior, trobareu salons de banquets, una capella i cuina per a dinar, sopar i càtering. També ofereix zona de ball i aparcament amb capacitat per a més de 290 convidats, assegurant una experiència completa.

El pavelló amb finestrals panoràmics amb vistes a l’oceà completa l’escenari, ideal per a cerimònies més íntimes. La cuina, a càrrec del xef d’avantguarda Stephane Poussardin, combina tradició catalana amb sabors innovadors que recordareu per sempre. A la Torre del Pi, cuiden de cada detall per donar a cada esdeveniment una exclusivitat única.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 290 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, terrasa, zona ajardinada, capella i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració, fotografia, música.
 4. Quina localització teniu?
  Amb vistes al mar.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional, regional, d'autor, internacional i fusió.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.