La Torre del Pi és l’espai ideal per a fer el teu casament, una finca espectacular, una localització immillorable, i unes instal·lacions molt completes per a fer totes les activitats que vulgueu, la Torre del Pi us espera!

Aquesta finca per a casaments pren nom del Pi, un magnífic exemplar de pi pinyoner amb una edat estimada de 150 anys que presideix un bell jardí, ideal per a la celebració del vostre casament.

Disposen de diferents espais perquè celebris el teu casament en el millor dels emplaçaments. Pots escollir entre un casament més íntim a l’ombra del Pi Pinyoner més gran del Maresme, o bé en els esplèndids jardins de Torre del Pi, amb vistes al mar. Ofereix diferents salons i un bonic porxo, ideal per gaudir d’un fantàstic aperitiu. I si vols celebrar una cerimònia religiosa, pots fer-ho a la capella de Torre del Pi.

Parlem d’un espai que combina elegància i tradició perquè gaudeixis d’un casament de 10, unes vistes al mar que faran dels capvespres màgics i de les festes memorables.

Un lloc ple de vegetació, on els aromes i colors del Mediterrani són els protagonistes, i les flors, seran testimonis de la vostra unió.

La finca compta amb dues hectàrees plenes de vegetació i espais on poder gaudir de la vetllada, amb carpes preparades per a rebre el càtering, els còctels o la música.

Tot i que a l’interior trobareu salons de banquets, la capella i la cuina per al dinar, sopar, o el mateix càtering. A més, compten amb zona de ball i pàrquing per a més de 290 convidats, que arribaran i sortiran encantats amb aquest espai d’ensomni.

Tot acaba amb un pavelló envoltat de grans finestrals, que ofereixen unes espectaculars vistes al mar que no et deixaran indiferents, un menjador familiar per a cerimònies més íntimes.

A Torre del Pi s’encarregaran de cada detall, de complir amb tot el que s’espera i de donar aquesta exclusivitat a cada esdeveniment. Tant exclusiu com la seva cuina, una barreja com el mar i la muntanya, la tradicional cuina catalana, amb un avantguardista xef, l’Stephane Poussardin, que s’encarregarà de què recordeu aquests plats per sempre.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 290 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquets, terrasa, zona ajardinada, capella i pàrquing.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil, decoració, fotografia, música.
 4. Quina localització teniu?
  Amb vistes al mar.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina tradicional, regional, d'autor, internacional i fusió.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per vegetarians, vegans, diabètics, hipertensos i celíacs.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.