El Restaurant Torre dels Cavallers es troba a la vila de Montbrió del Camp (Tarragona) i, ofereix una cuina basada en el menjar més tradicional català i mediterrani, perquè pugueu gaudir de la bona gastronomia de la zona.

L’especialitat del restaurant és la brasa, oferint els plats més saborosos de carn a la brasa. És un lloc molt agradable per menjar, ja sigui en parella, en petit comitè o en grans grups.

Compten amb espais per a cada ocasió i disposen de 4 sales ideals per a casaments, banquets o convencions. Així mateix, també està disponible una sala al costat de la torre, a la primera planta, amb un ambient càlid i amb la privadesa garantida. A més, el Restaurant Torre dels Cavallers també posa a la vostra disposició menús personalitzats pels nuvis, per tal d’adaptar-se als vostres gustos i necessitats.

Podreu gaudir del vostre casament en un indret ideal, familiar i amb una cuina d’alta qualitat. Disposen de tots els ingredients necessaris perquè tant vosaltres com els vostres convidats estigueu ben a gust i pugueu recordar el banquet com un moment perfecte, en un dia tan especial com aquest.

Les instal·lacions del Restaurant Torre dels Cavallers tenen capacitat per entre 200 i 300 persones. 

Podeu contactar amb ells i explicar-los totes les vostres idees. Us aconsellaran amb molta amabilitat i complicitat, adaptant-se a vosaltres i fent realitat la celebració dels vostres somnis.

Preguntes freqüents
  1. Celebren més d'un casament al dia?
    No.
  2. Què inclou el menú?
    Exclusivitat finca, aperitius, primer, segon, postres, pastís, música per a tot l´esdeveniment i decoració floral. Tot es personalitza a gust dels nuvis.
  3. És possible llogar només l'espai sense el servei de restauració?
    No.