El Restaurant Torre dels Cavallers, està ubicat a la vila de Montbrió del Camp, Tarragona. Hi pots gaudir d’una experiència culinària única amb la seva oferta basada en la tradició gastronòmica catalana i mediterrània.

Són especialistes en brasa, oferint els plats de carn a la brasa més deliciosos. Ja sigui per a una vetllada romàntica, una trobada íntima o celebracions amb grans grups, el Restaurant Torre dels Cavallers ofereix un ambient acollidor per a tothom.

Amb diversos espais adaptats per a cada ocasió, disposen de 4 sales ideals per a casaments, banquets i convencions. A més, una sala a la primera planta, a prop de la torre, amb un ambient càlid i privacitat garantida. Personalitzen menús per als nuvis per adaptar-se als vostres gustos i necessitats.

Celebreu el vostre casament en un entorn ideal i familiar, amb una cuina d’alta qualitat. Les instal·lacions del Restaurant Torre dels Cavallers poden acollir entre 200 i 300 persones, assegurant una experiència memorable per a tots els convidats.

Posen a la vostra disposició el seu equip amable i comprensiu per assessorar-lo en la planificació del seu esdeveniment especial. Amb una atenció personalitzada, estan aquí per fer realitat la celebració dels vostres somnis.

Contacteu amb el Restaurant Torre dels Cavallers avui mateix per compartir les idees i començar a planificar el vostre esdeveniment perfecte.

Preguntes freqüents
  1. Celebren més d'un casament al dia?
    No.
  2. Què inclou el menú?
    Exclusivitat finca, aperitius, primer, segon, postres, pastís, música per a tot l´esdeveniment i decoració floral. Tot es personalitza a gust dels nuvis.
  3. És possible llogar només l'espai sense el servei de restauració?
    No.