Descobreix el teu estil perfecte amb Tukka Perruquers, el refugi de bellesa de Girona per a les núvies més exigents. Sota la guia experta de la Dolors Pascual, la passió per la perruqueria i l’estètica prenen vida.

Situat al cor de Girona, Tukka Perruquers és el teu aliat infal·lible per aconseguir el look desitjat per al teu gran dia nupcial.

Amb un enfocament totalment personalitzat, a Tukka Perruquers treballen amb productes de primera qualitat per assegurar un resultat impecable. La seva atenció propera i familiar et farà sentir com a casa mentre et preparen per al moment més important de la teva vida.

Des de perruqueria i pentinats de núvia fins a maquillatge, manicura, pedicura i tractaments capil·lars, ofereixen una àmplia gamma de serveis perquè et vegis radiant en el teu dia especial. I per a la teva comoditat, es desplaçaran a casa teva, garantint que tot sigui perfecte.

Confia en Tukka Perruquers per fer realitat el teu somni de ser la núvia més radiant. Deixa’t consentir per les seves expertes mans i arriba al teu casament amb tota la confiança i elegància.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Perruqueria i pentinats per a núvies, maquillatge, pestanyes postisses, manicura, pedicura, esmalt permanent tractaments capil·lars i estètics, i depilació facial. Per a núvies, madrines i convidades.
 2. Oferiu també perruqueria per a núvi?
  Sí. Oferim perruqueria per a dona, home i nens.
 3. Oferiu pack de núvia?
  Si. Inclou el pentinat i la perruqueria (amb les proves pertinents), el maquillatge, manicura i pedicura.
 4. Us desplaceu a casa de la núvia?
  Sí.