Núvies gironines! Si voleu lluir espectaculars en el vostre gran dia, poseu-vos en mans dels millors estilistes i especialistes en perruqueria! Us presentem Tukka Perruquers, un projecte de la Dolors Pascual en el que la seva passió per la perruqueria i estètica pren forma.

Trobaràs un centre d’estètica i perruqueria situat a ple centre de Girona, que serà el vostre millor aliat a l’hora de tenir cura de la vostra bellesa per a un dia tant especial com el del vostre casament.

Tukka Perruquers ofereixen un servei totalment personalitzat i a mida per a cada client. Només treballen amb productes de màxima qualitat, per aconseguir un resultat final impecable i espectacular. Us espera un tracte proper i familiar, en els que us sentireu còmodes a les seves mans.

Ofereixen una llarga llista de serveis: Perruqueria i pentinat per a núvies, maquillatge, manicura, pedicura, esmalt permanent, tractaments capil·lars i estètics, i depilació facial, entre altres. Com tenyits a color, decoloracions, permanents i reflexos.

I per la teva comoditat, en el teu gran dia es desplaçaran a casa teva, i estaran al teu costat en els moments més importants, per si cal fer algun retoc, tot ha de sortir perfecte i Tukka Perruquers és la teva opció!

Ofereix un fantàstic pack de núvia, que inclou el pentinat i la perruqueria, el maquillatge, manicura i pedicura, entre altres. Una cura de tot el que es necessita per a lluir millor que mai i ser el centre de totes les mirades a l’arribar al teu casament.

Compta amb Tukka Perruquers i deixa’t mimar per les seves mans, quedaràs com nova i preparada per a gaudir més que mai al teu casament!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Perruqueria i pentinats per a núvies, maquillatge, pestanyes postisses, manicura, pedicura, esmalt permanent tractaments capil·lars i estètics, i depilació facial. Per a núvies, madrines i convidades.
 2. Oferiu també perruqueria per a núvi?
  Sí. Oferim perruqueria per a dona, home i nens.
 3. Oferiu pack de núvia?
  Si. Inclou el pentinat i la perruqueria (amb les proves pertinents), el maquillatge, manicura i pedicura.
 4. Us desplaceu a casa de la núvia?
  Sí.