Vivers Ernest és una empresa de serveis de floristeria i jardineria especialitzada en omplir de flors, colors i aromes el teu casament i tota mena d’esdeveniments. A Vivers Ernest treballen compromesos amb el bon gust i la creativitat, oferint projectes a mida i personalitzats.

T’ajudaran a definir l’estil del teu casament i escollir el tipus de decoració floral, arc nupcials, els centres de taula o el ram de la núvia. Tenint en compte el teu gust, estil, vestit i entorn on se celebrarà, elaboraran un pla personalitzat on decoraran cada petit detall del teu casament, tot a mida i amb un pressupost adient a les teves necessitats.

Tindran cura de tots els detalls i t’oferiran la decoració més adient per la teva festa. T’ajudaran a triar aquelles flors i dissenyaran amb tu aquell concepte de decoració floral que sempre havies imaginat pel teu gran dia. Tot, amb sentit creatiu, innovador i estètic.

També pots deixar en les seves mans altres accessoris com les flors per a la solapa del nuvi, les flors pel cotxe o detalls per als convidats. I si vols aportar un toc vintage a la teva boda, podràs triar entre molts detalls i objectes de decoració, que donaran un aspecte diferent i únic a l’espai on us casareu.

Demana tota la informació que necessitis, prepararan tot detall per a un casament somiat.

A més, a Vivers Ernest ofereixen una targeta de fidelització per a aquells clients que repeteixin les seves compres de flors i jardineria.  Amb la primera compra de la targeta de fidelització, tindràs un xec de descompte de 4€!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Oferim un assesorament personalitzat per a cada enllaç. Rams de núvia, decoració per a la cerimònia, decoració banquet, detalls de casament.. i tot el que puguis imaginar.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si, tot d’acord a l’estil i preferències dels nuvis.
  3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
    Sí.