Vivers Ernest és una empresa de serveis de Floristeria i Jardineria especialitzada en omplir de flors, colors i aromes casaments  i tota mena d’esdeveniments. A Vivers Ernest treballen compromesos amb el bon gust i la creativitat, oferint projectes a mida i personalitzats.

T’ajudaran a definir l’estil del teu casament i escollir el tipus de decoració floral i fins i tot el teu ram, tenint en compte el teu gust, estil, vestit i entorn on se celebrarà.

Tindran cura de tots els detalls i t’oferiran la decoració més adient per la teva festa. T’ajudaran a triar aquelles flors i dissenyaran amb tu aquell concepte de decoració floral que sempre havies imaginat pel teu gran dia. Tot, amb sentit creatiu, innovador i estètic. També pots deixar en les seves experimentades mans d’altres accessoris com les flors per a la solapa del nuvi, les flors pel cotxe, entre altres. I si vols aportar un toc vintage a la teva boda, podràs triar entre molts detalls i objectes de decoració.

Demana informació perquè el teu casament sigui únic. L’equip de Vivers Ernest estarà orgullós de poder compartir aquest dia tan especial amb vosaltres.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Oferim un assesorament personalitzat per a cada enllaç. Rams de núvia, decoració per a la cerimònia, decoració banquet, detalls de casament.. i tot el que puguis imaginar.
  2. Feu rams de núvia personalitzats?
    Si, tot d’acord a l’estil i preferències dels nuvis.
  3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
    Sí.