Vivers Ernest, amb més de 30 anys d’experiència, és un referent en jardineria a Catalunya. Estan ubicats a Lliçà d’Amunt, a només 20 minuts de Barcelona. Com a empresa familiar compromesa amb el medi ambient, ofereixen productes per al jardí, decoració per a la llar, una àmplia varietat de plantes, productes per a mascotes, servei de floristeria i un pàrquing gratuït.

Destaquen per la seva responsabilitat ambiental:

 • Recuperen 1.291.000 litres d’aigua de pluja en una bassa.
 • Reutilitzen fins a un 80% de l’aigua de reg.
 • Produeixen el 100% de la seva energia amb plaques solars.
 • Prioritzen l’estalvi energètic amb il·luminació natural i de baix consum.
 • Reciclen i promouen l’ús responsable dels envasos.
 • Disposen de carregadors gratuïts per a cotxes elèctrics.

Contribueix amb Vivers Ernest a preservar el medi ambient. Sigues partícip utilitzant els recursos naturals al teu abast.

Ja sigui davant del taulell, a la caixa o treballant entre arbres i flors,  l’equip de Vivers Ernest ho fa possible el dia a dia. Es dediquen a trobar les plantes perfectes per a cada espai i necessitat.

Si vols les millors flors i plantes per a la teva cerimònia, compteu amb la seva ajuda per prendre les millors decisions pel vostre gran dia!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Oferim un assesorament personalitzat per a cada enllaç. Rams de núvia, decoració per a la cerimònia, decoració banquet, detalls de casament.. i tot el que puguis imaginar.
 2. Feu rams de núvia personalitzats?
  Si, tot d’acord a l’estil i preferències dels nuvis.
 3. Teniu disponibilitat per desplaçament?
  Sí.