Si estàs buscant el ram de flors ideal pel teu casament, Vuket és la floristeria, ubicada a Sabadell, especialitzada en art floral que t’ajudarà.

Vuket compta amb més de deu anys complint somnis i desitjos. Crea tots aquells petits detalls que fan especials els moments més importants, moments com el teu casament.

L’equip de professionals de Vuket s’encarregaran de fer aquells rams de flors a mida i tots aquells detalls imprescindibles i essencials per a vosaltres. També està compromès a oferir un servei personalitzat i professional a cada client. T’ajudaran a triar les flors o les plantes perfectes per a la teva ocasió i t’assessoraran sobre com cuidar-les per a que durin molt de temps.

Es preocupen des del principi fins al final de totes les vostres idees, és per això que s’ocupen de realitzar-ho afegint el mínim detall per complir les expectatives que teniu.

S’encarregaran de decorar el vostre espai de casament i de què sigui totalment vostre donant-li forma amb les seves flors. Ofereixen un munt de propostes per a vosaltres, comandes segons les vostres necessitats.

Els seus serveis inclouen tots els arranjaments florals, us acompanyaran des de la cerimònia fins al banquet. A més, podreu demanar altres detalls com ara el ram de núvia tan especial, la corona de flors, centre de taules, i a tots aquells racons que es connecten amb el casament.

Explica els teus desitjos a l’equip de Vuket, i porta el teu ram d’en somni.

Preguntes freqüents
  1. Fan rams de núvia a mida?
    Sí.
  2. Quines decoracions florals ofereixen?
    A totes. S'adapten a les vostres necessitats.
  3. Amb quina antelació haig de fer l'encàrrec?
    Poseu-vos en contacte amb 1 mes d'antelació.