El dia del teu casament, un dia especial, en què tots els detalls compten, on tot ha d’estar al seu lloc i ser perfecte. Pots deixar tota l’organització a les mans de Wedding Esencia.

Una empresa d’organització d’esdeveniments, especialitzada en casaments de tota mena, que s’encarregarà de que el teu casament sigui exactament com l’havies somiat.

Comença oferint una reunió on plantejarà un pla personalitzat al detall, on la parella de nuvis podrà determinar el pressupost i la mida de la boda.

Wedding Esencia buscarà i aconsellarà les millors opcions i espais per a realitzar aquest casament, així com la personalització del menú, detalls per als convidats, repartició d’espais i taules, tot perquè els nuvis tinguin un dia inoblidable.

A més, compta amb la col·laboració dels millors fotògrafs i càterings de la zona, perquè tots els serveis siguin tant excel·lents com de confiança, amb els que podràs comptar.

Duen a terme casaments de totes mides i formes, tant civils com religioses, o, per exemple, simbòliques i temàtiques, aspecte molt de moda avui en dia, de forma que pot adaptar-se a cada parella i realitzar un casament a mida.

Treballa amb les últimes tendències, per exemple, de decoracions, especialistes en la cura dels petits detalls, d’atorgar a cada cosa l’essència que li pertoca, una de casament, una inoblidable per a nuvis i convidats, que recordaran aquest espai com un decorat amb sentiment i passió.

Aquesta organització no s’allunya de l’art, el vestit de la núvia, la música, el pentinat, les entrades en el cotxe de nuvis, les flors… tot passa per la mà de Wedding Esencia que donarà una volta a tot allò que ha de tenir un casament, per fer-lo només vostre.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Adaptem el nostre pressupost i perfil a la mida de la boda, des de menys de 100 convidats, de 100 a 300, o més de 300.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Oferim tot allò que un casament ha de tenir, música, flors, un espai ideal, un menú excel·lent, etc.
  3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
    Casaments de tota mena, estarem al vostre costat sempre!