El dia del teu casament és una ocasió especial en què cada detall compta. Tot ha de ser perfecte i estar en el seu lloc. Pots confiar l’organització del teu casament a Wedding Esencia.

Són una empresa d’organització d’esdeveniments especialitzada en casaments de tota mena. S’encarregaran de fer realitat el casament dels teus somnis.

Comencen amb una reunió on estableixen un pla personalitzat al detall. La parella de nuvis pot determinar el pressupost i la mida de la boda.

Wedding Esencia buscarà les millors opcions i espais per al teu casament, personalitzarà el menú, organitzarà els detalls per als convidats i gestionarà la distribució d’espais i taules. El seu objectiu és fer del teu casament un dia inoblidable.

Tenen col·laboracions amb els millors fotògrafs i càterings de la zona per garantir serveis d’excel·lència i de confiança.

Realitzen casaments de tota mena, siguin civils, religiosos, simbòlics o temàtics. S’adapten a les preferències de cada parella per crear un casament personalitzat.

Estan al dia amb les últimes tendències, incloent-hi decoracions i cura dels petits detalls. Donen a cada aspecte l’essència que es mereix, creant una experiència inoblidable per a nuvis i convidats.

La seva organització també es preocupa dels detalls artístics com el vestit de la núvia, la música, el pentinat, les entrades al cotxe de nuvis i les flors. Tots aquests elements passen per les mans de Wedding Esencia per fer que el teu casament sigui únic i exclusiu.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Adaptem el nostre pressupost i perfil a la mida de la boda, des de menys de 100 convidats, de 100 a 300, o més de 300.
  2. Quins serveis ofereixen?
    Oferim tot allò que un casament ha de tenir, música, flors, un espai ideal, un menú excel·lent, etc.
  3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
    Casaments de tota mena, estarem al vostre costat sempre!