X_la_boca_del_fraile_logo

X La Boca del Fraile ofereix un servei complet d’organització de casaments i esdeveniments, t’ajudaran i assessoraran en tot moment perquè el casament que somies es faci realitat.

Creuen en la filosofia de viure el moment, de recordar-lo per sempre i buscar allò que ens fa únics, la nostra pròpia felicitat. Diuen que un casament es viu tres cops: al somiar-la, al celebrar-la i al recordar-la.

Treballen oferint a les parelles un casament ple de personalitat, aportant aquella essència que us fa únics. Especialistes en decoració, s’encarregaran de deixar l’espai on us caseu de forma que tingui una mica de vosaltres a cada racó, petits secrets que us fan ser qui sou.

Faran del teu casament un inoblidable, ha de ser un dels moments més increïbles de la vostra vida, viure’l i gaudir-lo fins al final. Si esteu buscant una Wedding Planner que us ajudi a fer una boda atípica, original i diferent, podeu comptar amb X La Boca del Fraile.

Saben que no voleu un enllaç comú i normal, sinó que voleu afegir el vostre segell personal, les vostres cançons, la vostra història plegats. X La Boca del Fraile, s’encarregarà d’estar al vostre costat des del primer moment perquè aquest casament sigui el més personal possible.

Treballen amb els millors proveïdors perquè no hàgiu de preocupar-vos de res, les millors masies i espais, càterings amb una gastronomia excepcional i la millor fotografia i música.

Fer del vostre casament una festa inoblidable és la seva missió. X la Boca del Fraile és per a les parelles més valentes, que els agrada viure la vida, recordar cada moment i fer-lo especial, traslladar totes aquestes emocions a un casament únic és la seva passió!

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Tota mena de casaments, porteu tanta gent com vulgueu!
  2. Quins serveis ofereixen?
    Ofereixen servei d'organització complet, decoració, càtering, música, fotògrafs...
  3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
    Tant civils com religioses.