A Xavi Fernández Viatges són especialistes en un fantàstic llistat de destinacions, ideals com a viatge de nuvis: Polinèsia, Seychelles, Austràlia, Nova Zelanda, Illes Fidji, Cook, Samoa, Argentina, Xile, Perú, Japó, Hawai, Safaris .., qualsevol paradís que imaginis, pot ser la destinació perfecta del teu viatge.

No hi ha una única destinació, però sí un viatge únic!

Sigui quin sigui el teu objectiu,  t’assessoraran i t’explicaran com aconseguir que aquests dies siguin una combinació perfecta entre descans i activitat, esports i relaxació o cultura i tranquil•litat, justament tot allò que cerques i necessites després de la boda.

Rebràs una atenció personalitzada i eficaç des del primer contacte fins al final del viatge. Tenen, a més, una llista de noces on els convidats podran fer el seu regal de noces, fent aportacions per la lluna de mel dels nuvis! Treballen amb els millors corresponsals de cada país.

I amb aquesta finalitat posen a la vostra disposició els seus coneixements i una experiència de més de 20 anys en el sector. No dubteu a posar-vos en contacte amb Xavi Fernández Viatges!

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions sou especialistes?
    Nova Zelanda, Australia, Fiji, Polinèsia, Japó, Argentina, Xile, Illes Maldives, Illes Seychelles, Illes Maurici, Cook i Safaris...
  2. Teniu pack de nuvis?
    Sí.
  3. Organitzeu viatges de noces a mida?
    Sí, totalment personalitzat.