Descobreix el món amb Xavi Fernández Viatges, els especialistes en destinacions de somni per a viatges únics, especialment ideals com a viatges de nuvis a: Polinèsia, Seychelles, Austràlia, Nova Zelanda, Illes Fidji, Cook, Samoa, Argentina, Xile, Perú, Japó, Hawai, Safaris… i qualsevol paradís que imagines pot ser la destinació perfecta per al vostre gran viatge.

L’equip de Xavi Fernández Viatges s’encarrega de tot per organitzar un viatge excepcional, complet i especial. Independentment del vostre objectiu, el seu equip professional us assessorarà i us guiarà per aconseguir una combinació perfecta de descans i activitat, esports i relaxació, o cultura i tranquil·litat. Tot el que busqueu i necessiteu després d’uns dels dies més especials i intensos de les vostres vides.

A Xavi Fernández Viatges, gaudireu d’una atenció totalment personalitzada i eficaç, des del primer contacte fins al final del viatge. Amb una llista de noces perquè els convidats puguin fer el seu regal de noces, contribuint a la lluna de mel dels nuvis. Treballen amb els millors corresponsals locals perquè no us falti res durant tot el viatge.

Entenen la importància i l’exclusivitat d’aquest viatge per a cada parella. Us ajudaran amb tot el que calgui perquè tot surti com havíeu somiat. Faran realitat tots els vostres desitjos i idees. Amb més de 20 anys d’experiència en el sector, posen a la vostra disposició els seus coneixements. Poseu-vos en contacte amb Xavi Fernández Viatges i gaudiu del millor viatge de les vostres vides!

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions són especialistes?
    Nova Zelanda, Australia, Fiji, Polinèsia, Japó, Argentina, Xile, Illes Maldives, Illes Seychelles, Illes Maurici, Cook i Safaris...
  2. Tenen pack de nuvis?
    Sí.
  3. Organitzen viatges de noces a mida?
    Sí, totalment personalitzats.