A Xavi Fernández Viatges són especialistes en un fantàstic llistat de destinacions, ideals com a viatge de nuvis: Polinèsia, Seychelles, Austràlia, Nova Zelanda, Illes Fidji, Cook, Samoa, Argentina, Xile, Perú, Japó, Hawai, Safaris… I, qualsevol paradís que pugueu imaginar, pot ser la destinació perfecta del vostre gran viatge.

S’encarregaran d’organitzar un viatge únic, complet i especial.

Sigui quin sigui el vostre objectiu, el seu equip de professionals  us assessorarà i us explicarà com aconseguir que aquests dies siguin una combinació perfecta entre descans i activitat, esports i relaxació o cultura i tranquil·litat. És a dir, tot allò que més buscareu i necessitareu després d’un dels dies més especials i intensos de les vostres vides. 

A Xavi Fernández Viatges rebreu una atenció totalment personalitzada i eficaç des del primer contacte fins al final del viatge. A més, compten amb una llista de noces on els convidats podran fer el seu regal de noces, fent aportacions per a la lluna de mel dels nuvis. Treballen amb els millors corresponsals de cada país, perquè no us falti de res durant tot el viatge.

Saben la importància i l’exclusivitat d’aquest viatge per a cada parella, és per això que us ajudaran en tot el que calgui perquè tot surti tal com tant havíeu somiat. Faran realitat tots els vostres desitjos i idees. 

I, amb aquesta finalitat posen a la vostra disposició els seus coneixements, gràcies a la seva trajectòria de més de 20 anys al sector. No dubteu a posar-vos en contacte amb Xavi Fernández Viatges i a gaudir del millor viatge de les vostres vides!

Preguntes freqüents
  1. En quines destinacions són especialistes?
    Nova Zelanda, Australia, Fiji, Polinèsia, Japó, Argentina, Xile, Illes Maldives, Illes Seychelles, Illes Maurici, Cook i Safaris...
  2. Tenen pack de nuvis?
    Sí.
  3. Organitzen viatges de noces a mida?
    Sí, totalment personalitzats.