Descobreix el món de l’elegància nupcial amb Xènia Novia, el teu destí exclusiu per trobar el vestit de núvia dels teus somnis a Girona.

A Xènia Novia, et submergiràs en un univers d’opcions, des dels enlluernadors dissenys de Jordi Dalmau, María Salas i Nati Jiménez, disponibles de manera exclusiva a tota la província, fins a les creacions de reconegudes marques de Barcelona i París. Aquí, trobaràs el vestit perfecte que s’ajusti als teus desitjos i pressupost.

Explora una àmplia gamma d’estils i talles per a tots els gustos i tipus de noces: des de romàntics vestits per a cerimònies mediterrànies o rurals, fins a dissenys atrevits i espectaculars per a núvies poc convencionals. Prefereixes un estil glamurós o clàssic? També tenim opcions per a tu! Inclou vestits de núvia senzills per a aquelles núvies que opten per una celebració íntima sense renunciar al blanc. Sigui quin sigui el teu estil i pressupost, aquí trobaràs el vestit ideal per al teu gran dia.

I no ens oblidem de la moda de festa. Descobreix una àmplia selecció de vestits curts per a esdeveniments diürns com noces o còctels, amb puntes o sense, en diferents teixits i textures. També comptem amb elegants vestits llargs ideals per a cerimònies nocturnes.

Visita Xènia Boutique i prova tants vestits com desitgis. El seu servei i atenció impecables, juntament amb la seva àmplia varietat d’estils i els millors teixits, garanteixen que sempre trobis el vestit perfecte per a la teva ocasió, ja siguis núvia, mare o convidada.

Per reservar cita, contacta amb ells al Tel. 698 82 78 43.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de núvia, festa, dames d'honor i complements per la núvia. Els podeu comprar a la seva botiga del C/Barcelona, i a la seva botiga online www.xeniashop.es
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Us aconsellem venir quan abans millor. Mínim 4 mesos. Pel que fa a festa podeu venir quan vulgueu.
 3. Quins estils de disseny tenen?
  Vintage, romàntic, modern, glamour, clàssic...
 4. Tipus de complements?
  Vels, complements pel cabell, guants, tocats, capelines.