Xènia Boutique posa a la teva disposició una àmplia gamma de vestits de núvia i festa amb botigues a Girona.

A  Xènia Boutique trobaràs una gran diversistat de models i estils. Des de models de Jordi Dalmau, María Salas i Nati Jiménez –en exclusiva a tota la província- així com d’altres marques fabricades a Barcelona i París, i que permeten trobar el vestit de nuvia que desitges i segons el pressupost del que disposes.

Treballen tots els estils i talles en moda de núvia; Vestits romàntics per a casaments mediterranis, o rurals. Atrevits i espectaculars, per a núvies poc convencionals, Glamurosos o clàssics per a les princeses que ben aviat faran realitat el seu somni. Fins i tot us ofereix vestits de núvia molt senzills per aquelles núvies que celebreu un casament molt íntim però no voleu renunciar a anar de blanc. Tinguis l’estil que tinguis, i disposis del pressupost que disposis, hi trobaràs el vestit ideal per al dia del teu casament.

En quant a festa, ofereix un gran ventall de possibilitats, vestits curts, per a casaments o events de dia tipus cocktail, amb encaix o sense, amb paraula d’honor. En diferents teixits i textures. Vestits llargs ideals per a casaments de nit, vaporosos i romàntics, per a amigues, clàssics per a mares. També disposa de vestits d’Alta Costura, ideals per a les mares tant del nuvi com de la núvia.

Fes una vista a Xènia Boutique i emprova’t tants vestits com vulguis. El seu tracte i atenció és impecable, i la seva gran varitetat d’estils combinats amb els millors teixits, fan que sempre hi trobis el vestit ideal per al teu casament, tant si ets núvia, mare o convidada.

Per demanar cita prèvia: Tel 698 82 78 43

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Vestits de núvia, festa, dames d'honor i complements per la núvia. Els podeu comprar a la seva botiga del C/Barcelona, i a la seva botiga online www.xeniashop.es
 2. Amb quina antelació s'ha de contactar?
  Us aconsellem venir quan abans millor. Mínim 4 mesos. Pel que fa a festa podeu venir quan vulgueu.
 3. Quins estils de disseny tenen?
  Vintage, romàntic, modern, glamour, clàssic...
 4. Tipus de complements?
  Vels, complements pel cabell, guants, tocats, capelines.