A Yasmina & Victor Fotografia, saben que el món de la fotografia és extens, màgic i diferent. Només aquells que la practiquen la poden entendre i captar aquell moment que no es repetirà. Com el dia de la teva boda, aquell dia especial i únic que mereix ser immortalitzat una i mil cops.

A Camarles, al cor de les Terres de l’Ebre, hi trobareu una parella de fotògrafs, la Yasmina i el Victor. Especialitzats en casaments i amants de l’art, han fet de la fotografia la seva passió.

Són un equip que traurà el millor de vosaltres. Deixant que sigueu els protagonistes del vostre dia, aconsegueixen el reportatge complet i que tant havíeu desitjat, per recordar aquest dia tan especial.

Ofereixen 3 Packs de boda:

 • En primer lloc, la pre boda i la post boda.
 • Seguidament, la cerimònia.
 • Finalment, el banquet.

En tot moment, la parella de fotògrafs passarà desapercebuda, captant les fotos i vídeos amb un equip de càmeres totalment professional. A més, adapten les mateixes a la situació, lloc o clima que pertoqui a la boda.

Finalment, en el moment del pastís nupcial, projectaran un vídeo amb els millors moments del dia, resums i fotos, de forma totalment gratuïta. El reportatge al complet us serà entregat en menys de 30 dies. Així, podreu triar-lo de forma digital o analògica, pels amants del vídeo clàssic

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Fotografia : preboda, postboda, fotografies en alta ressolució. CD amb tot el material capturat. Projecció dels millors moments de la boda, en el moment del pastís nupcial. Álbum digital i analògic. Servei de Vídeo.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Hi ha diferents packs. N’hi ha que ho ofereixen tot i n’hi ha que ofereixen el preboda o el post-boda.
 3. Tenen disponibilitat de desplaçament?
  Sí, ens desplaçem a qualsevol indret.
 4. Quin és el vostre estil de fotografía?
  Fotoperiodisme. Natural i desenfadat.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  Menys d'un mes.