El món de la fotografia és extens, màgic i diferent, només aquells que la practiquen la poden entendre, captar aquell moment que no es repetirà, com el dia de la teva boda, aquell dia especial i únic que mereix ser immortalitzat un i mil cops.

A Camarles, al cor de les Terres de l’Ebre hi trobareu una parella de fotògrafs, el Víctor i la Yasmina, especialitzats en casaments i amants de l’art, han fet de la fotografia la seva passió, s’encarregaran de guardar cada moment tant a la càmera com al teu cor.

Són un equip que traurà el millor de vosaltres, deixant que sigueu els protagonistes del vostre dia. Ofereixen 3 Packs de boda, des de la pre boda i la post boda, passant per la cerimònia, el banquet i perquè en l’arribar a casa, t’emocionis en veure les fotos com ells ho fan captant-les.

En tot moment la parella de fotògrafs passarà desapercebuda, captant les fotos i vídeos amb un equip de càmeres totalment professional, adaptant les mateixes a la situació, lloc o clima que pertoqui a la boda.  D’aquesta manera, aconsegueixen un reportatge complet, el que sempre havíeu desitjat, per poder recordar aquest dia tan especial sempre que vulgueu, gràcies a YasminaVictor Fotografia.

En el moment del pastís nupcial, projectaran un vídeo amb els millors moments del dia, resums i fotos, de forma totalment gratuïta. El reportatge al complet us serà entregat en menys de 30 dies, podreu triar-lo de forma digital o analògica, pels amants del vídeo clàssic.

Estaran encantats de ser els encarregats de dur a terme aquesta tasca, la de capturar cada sentiment, sense posses ni artificis, al natural, captant l’essència dels moments irrepetibles, dels somriures, les llàgrimes, els nervis i cada emoció que floreix en un dia tan especial, com serà el dia del vostre casament.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Fotografia : preboda, postboda, fotografies en alta ressolució. CD amb tot el material capturat. Projecció dels millors moments de la boda, en el moment del pastís nupcial. Álbum digital i analògic. Servei de Vídeo.
 2. Què inclou el pack de boda?
  Hi ha diferents packs. N’hi ha que ho ofereixen tot i n’hi ha que ofereixen el preboda o el post-boda.
 3. Tenen disponibilitat de desplaçament?
  Sí, ens desplaçem a qualsevol indret.
 4. Quin és el vostre estil de fotografía?
  Fotoperiodisme. Natural i desenfadat.
 5. Temps aproximat d'entrega del reportatge final?
  Menys d'un mes.