Organitzar un casament no és fàcil i de vegades un no sap per on començar, és posa a buscar informació per internet sense saber què busca i on va a parar. Un primer pas que pot ajudar molt és fer una llista de totes aquelles idees i desitjos que sempre heu somiat, pensar i posar ordre a les idees per més boges que sigui.

Un altre pas important és decidir a quina província de Catalunya fareu la celebració.

Per ajudar-vos amb la llista de TIPS pel casament, us proposem un reportatge amb varies idees per tots els que us voleu casar a la província de Barcelona. Continueu llegint i descobriu que us falta a la vostra llista!.

Quatrepams

Vols sorprendre els convidats amb alta gastronomia?

QuatrePams és una empresa de La Roca del Vallès que ofereix gastronomia itinerant. Una experiència on els participants desconnecten de la seva rutina, vivint moments especials i únics, a través de l’alta gastronomia, un concepte innovador que busca les necessitats exclusives de cada client.

QuatrePams tenen molt clar que cada casament és únic i li atorguen la importància exclusiva que mereix l’esdeveniment. Per aquest motiu, us presentaran una experiència gastronòmica única i singular que podeu dissenyar conjuntament sempre amb productes de gran qualitat, productes de proximitat i ecològics.

Les propostes confeccionades per ells són:

Packs bodes: han dissenyat quatre propostes de menú, en diversos formats: BuffetCocktail i Banquet amb preus tancats.
Quatrepams a la carta: posen a la teva disposició tota la seva oferta de serveis.
Localitzacions especials: disposen d’un selecte catàleg de localitzacions, algunes en exclusiva, que en cap cas han estat escollides a l’atzar.

Si voleu sorprendre a tots els convidats amb una proposta gastronòmica de qualitat, no dubteu i contacteu amb l’equip de QuatrePams, sense dubte el vostre casament disposarà del millor càtering.

Atelier de Moda Laia Mauri

Un vestit únic per un dia únic.

Laia Mauri Atelier fa més de 20 anys que dissenya vestuaris personalitzats per qualsevol ocasió i res millor que el disseny del vostre vestit pel dia del vostre casament.

Teniu la possibilitat de tenir un disseny exclusiu i únic per l’ocasió. Si sempre heu somiat en poder dissenyar un vestit a mida conjuntament amb una dissenyadora ara és l’ocasió, podreu triar materials i sentir-vos especials i escoltats.

Les seves col·leccions de moda de casament combinen el disseny clàssic amb el modern. Trobareu des de vestits de núvia elegants fins a vestits de festa que potser us representen depenent del tipus de casament que esteu organitzant. La seva selecció de moda compleix totes les necessitats per als que busqueu un estil únic i refinat. Cada una de les seves peces estan fetes per realçar la bellesa que porteu a dins i fer-vos sentir còmodes i segures.

A més, l’atelier us ofereixen una experiència única i especial de compra personalitzada perquè estigueu segurs i còmodes a l’hora de comprar el vestit de núvia!

Carpes Xamosia

Escull la carpa que més s’adapta teu casament.

Carpes Xamosia és una empresa ubicada a Vic amb més de 15 anys d’experiència en el lloguer de diferents tipus de carpes per a esdeveniments com casaments, festes, fires, concerts, espectacles, festes majors, etc. Disposen d’un amplíssim repertori de carpes en diferents mides i estils. S’adapten a cada situació, segons l’ entorn, el nombre d’assistents i a les necessitats concretes de cada client.

Entre les seves carpes trobaràs: carpes de dos aigües, carpes en forma de Jaimes, carpes poligonals, cobertes d’escenaris i molt més. 

L’equip de Carpes Xamosia t’oferirà el millor assessorament i sencarregarà de tot el necessari per a garantir l’èxit del teu casament.

Ells ho muntaran i desmuntaran, tu no hauràs de patir per res, només gaudir del teu gran dia!

Indòmit Experiències

Un comiat de solter@ autèntic.

Si voleu gaudir d’un bon comiat de solter, Indòmit Experiències, situats a Olvan, us ofereix un munt d’activitats! També tenen una base aquàtica al Pont de l’Embassament de La Baells.

Amb Indòmit Experiències podreu celebrar el vostre comiat de solter realitzant activitats com:

  • Raid aventura: Es tracta d’una combinació d’activitats de manera que totes juntes formen una de gran i fa que tothom pugui gaudir de vàries activitats de manera molt dinàmica i divertida.
  • Paintball: Un divertit joc d’estratègia i no bèl·lic, molt segur on cal respectar totes les normes de seguretat.
  • Combat d’arquers: Es una activitat molt divertida, amb els mateixos objectius que en el paintball, però amb arcs i fletxes, molt més segur i apte per a tothom.
  • Ruta en piragua: Navegació per aigües planes on gaudireu en grup.
  • Paddle surf: Posareu a prova el vostre equilibri i riureu molt.

També posen a la vostra disposició altres activitats que ofereixen i podreu fer en qualsevol època de l’any, com segway, espeleologia, via ferrada, senderisme, tirolina, bicicleta tot terreny, nordic walking, canoa o bé, combinacions d’activitats.

Si les activitats no s’adapten a les vostres necessitats, l’equip està obert a escoltar les vostres propostes perquè s’adapti totalment al comiat. Així, doncs, faran la vostra experiència totalment a mida perquè tot sigui perfecte.

Un Mundo de eventos

Delega l’organització del teu casament i estigues tranquil·la.

Un Mundo de Eventos és l’empresa que es dedica a organitzar esdeveniments i casaments arreu de Catalunya.

L’empresa ubicada a Castelldefels, posa a la vostra disposició un servei d’organització integral i coordinació exclusiu pel vostre dia. La seva filosofia com a empresa és que el més important sou vosaltres. Per aquest motiu, es col·loquen a la vostra pell per entendre els vostres desitjos i necessitats mentre us oferiran total confiança per sentir-vos ajudats el dia del vostre casament.

Compta amb un equip de professionals liderat per Olga Pérez, amant dels casaments i esdeveniments. L’Olga Pérez us convidarà a fer una reunió per preguntar-vos les vostres idees i com us imagineu el vostre dia per tal de poder personalitzar-ho i fer un pressupost totalment a mida.

Disposen de 4 serveis per oferir-vos: consultoria per a casaments, coordinació de casament, decoració i personalització i servei integral per a casaments. Si voleu un casament excel·lent i a flor de pell, no dubteu i contacteu amb Un Mundo de Eventos, s’encarregaran de fer realitat els vostres somnis.

Pirotècnia Igual

Somies en un casament amb focs artificials?

Si somieu amb un casament de focs artificials, pirotècnia, efectes especials i petards no dubteu a contactar amb Pirotècnia Igual.

Pirotècnia Igual, situats a Canyelles, ja fa més de 120 anys que crea il·lusions a través dels focs per esdeveniments especials, ha posat la pirotècnia a actes tan destactas com: FIFA Club World Cup 2020 Qatar, els jocs olímpics de Barcelona del 92, FIFA Mundial Brasil 2014, Cap d’Any Copacabana 2015… I més actes de renom.

Compten amb un equip tècnic i professional per realitzar totes les propostes d’esdeveniments importants com el vostre casament. Disposen dels millors pirotècnics i més tècnics que fan controls de qualitat, i també de qualitat artística. La seva posició com a fabricants és oferir-vos focs personalitzats per tal que s’adapti a vosaltres i les vostres necessitats.

Els serveis que podeu sol·licitar pel vostre casament son: piromusicals, focs artificials, espectacles multimèdia llums i colors de representació, tronades i mascletada i efectes especials. A més, s’adapten a qualsevol classe d’idees, així que no dubteu en fer preguntes per confeccionar la vostra pirtotecnica a mida!

Can Berardo Restaurant

Un restaurant amb influència modernista.

Envoltats de natura i en un lloc tranquil i acollidor podeu trobar Can Berardo, a prop de Sabadell i ideal per organitzar un casament.

Can Bernardo restaurant és una edificació amb influència modernista i immers en el món de Gaudí on trobareu fonts i jardins captivadors per reflectir un ambient ideal pel vostre casament. L’espai consta de 4 salons amb capacitats diferents i accessos completament independents que garanteixen la privacitat de cada esdeveniment.

El restaurant destaca per la seva cuina tradicional elaborada amb productes frescos i de qualitat on disposen de 3 menús diferents per poder escollir el que més us agradi pel vostre dia.

Finalment, compten amb una carpa per si voleu celebrar una cerimònia civil i fer tot el convit en un mateix lloc.

Si voleu fer una vista dels espais sense desplaçar-vos al lloc a la seva página web tenen videos en 3D per fer un tour virtual i fer-vos una idea.

D·Lirio

Posa-li música en directe al teu casament.

Si encara no tens grup de música pel teu casament, D·Lirio és una opció ideal per donar-li un toc musical i ple d’energia.

D.Lirio es un grup musical format per tres noies que tenen un repertori ple de varietats musicals, a més, canten música llatina, però poden fer veus de jazz o harmonioses per anar fent virtuositats durant l’espectacle.

A part de la seva actuació musical el grup contagia als convidats perquè ballin i cantin creant una atmosfera i ambient d’alegria i diversió. La passió que posen durant l’espectacle assegura un casament únic amb festa assegurada durant en el ball.

Si teniu alguna cançó especial no dubteu a demanar-la perquè la interpretin aquell dia, truqueu-les i feu realitat el vostre somni!

Viatges Estravel

No et quedis sense  el teu viatge de nuvis.

Viatges Estravel, és una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència i ubicada a Gelida.

Són uns apassionats dels viatges i viatgers, així que es coneixen milers de racons de tot al món i es secunden amb les seves experiències per recomanar-vos experiències úniques. Volen compartir amb vosaltres la seva passió, per aquest motiu, des del primer moment es posaran al vostre costat per aconsellar-vos en tot, tant presencialment com a les seves oficines, ells us faran totes les gestions i us acompanyaran durant l’experiència fins que retorneu a casa.

Viatges Estravel són conscients que preparar el viatge de nuvis requereix molt temps i és important que surti bé, per això volen ajudar-vos i que no comporti cap mal de cap. Saben que cada parella disposa de pressupostos diferents i s’ajusten a qualsevol desig per poder complir els vostres somnis.

A Viatges Estravel us ho posaran molt fàcil perquè no tingueu cap preocupació i només hageu de gaudir del destí.