📸Oliveira’s Catering

Si esteu planificant el vostre casament, l’elecció del càtering és una de les decisions més importants per garantir que el vostre gran dia sigui memorable i ple de sabors deliciosos. En aquest article especial, us presentem 7 opcions de càterings que us faran somiar amb el vostre banquet nupcial.

Descobrireu cuines excepcionals, especialitats úniques on aquests professionals de la gastronomia us ajudaran a crear una experiència culinària inoblidable. També, us presentarem dues opcions originals i diferents de food trucks que poden convertiran el vostre casament en un esdeveniment culinari únic.

Si sou amants de la bona cuina i voleu que el vostre casament sigui un esdeveniment gurmet, aquesta especial us oferirà una visió exclusiva de càterings d’excel·lència que us ajudaran a viure una experiència gastronòmica única.

Laufer Càtering

  • Sorpreneu els vostres convidats amb Laufer Càtering, amb una food truck, una forma original i diferent d’oferir plats més informals durant l’aperitiu i la festa. Amb ubicació a Gúrb, Osona.
  • La seva food truck va ser premiada com la millor de l’estat el 2016 per les seves presentacions originals i delicioses.
  • Ideal per a casaments en masies, jardins i hotels, proporcionant un ressopó memorable. Una manera perfecta d’acabar la festa amb estil i sense interrupcions.
  • Ofereix una cuina de gran qualitat centrada en productes de proximitat i de primera qualitat.
  • Hi trobareu una àmplia gamma de preparacions, incloent hamburgueses amb diverses salses i canelons cruixents farcits amb ingredients com brandada de bacallà, vedella amb verdures i carxofa amb tonyina.

Laufer Càtering és la solució perfecta per sorprendre els vostres convidats amb una food truck original i deliciosa.

 

Txup Txup

Txup Txup és una empresa de càtering de Granollers, especialitzada en banquets per a qualsevol mena d’esdeveniments. La seva proposta gastronòmica combina elements innovadors amb l’essència de la tradició, oferint menjars totalment personalitzats segons les preferències i necessitats de cada client.

  • Expert en una àmplia gamma de cuines, des de la tradicional fins a l’internacional, permetent personalitzar totalment els menús per adaptar-se als vostres gustos i preferències.
  • A més del càtering, ofereixen serveis complementaris com cerimònies, transport, fotografia i música, assegurant que tingueu tota l’experiència completa per al vostre gran dia.
  • L’equip de Txup Txup està format per professionals experimentats que treballaran amb dedicació per assegurar-se que la vostra celebració sigui inoblidable.

Amb el seu compromís amb la qualitat, el tracte al client i la passió per la seva feina, Txup Txup és una elecció excel·lent per al vostre casament.

Oliveira’s Càtering

Oliveira’s Catering és sinònim d’excel·lència culinària i servei personalitzat en el món del càtering. Amb una destacada trajectòria en el sector, ofereixen una àmplia gamma d’opcions culinàries per a tota mena d’esdeveniments i ocasions especials.

  • Ofereix una àmplia gamma de serveis de càtering personalitzats, des de casaments a festes corporatives.
  • La seva oferta varia des de plats d’alta qualitat fins a presentacions i dissenys de somni per a casaments. Amb un equip de planificació d’esdeveniments dedicat, garanteixen que cada detall sigui impecable.
  • Disposen d’un equip de xefs altament qualificats que creen plats deliciosos elaborats amb ingredients frescos i sabors innovadors.
  • També, ofereixen el servei d’organització d’esdeveniments, disseny i decoració del casament.
  • Una aposta segura si vols aportar un extra de distinció i elegància gastronòmica al teu gran dia. La presentació dels seus plats és espectacular!
  • Compromesos amb la sostenibilitat, prioritzen l’ús d’ingredients locals i de proximitat en la seva cuina.

Oliveira’s Catering és l’elecció perfecta per aquells que desitgen una experiència culinària personalitzada, sostenible i d’alta qualitat en el seu casament o esdeveniment especial.

Kemagdalenas Càtering & Eventos

Descobriu el càtering perfecte per al vostre casament amb KeMagdalenas Catering & Eventos, ubicat a Montigalà, Badalona.

Una varietat de delicioses opcions de menjar i serveis que faran del teu casament un esdeveniment únic.

  • Ofereix una àmplia selecció de plats de diverses cuines i elaboracions, adaptant-se a casaments, esdeveniments i altres ocasions especials.
  • Ofereix una grandíssima varietat de plats de diferents tipus de cuines i elaboracions. A més a més, packs personalitzats per a casaments i comunions, incloent opcions amb tot inclòs per simplificar la planificació.
  • El seu catàleg inclou des de boxes de regals fins a bufets temàtics, dolços i pastissos, així com una selecció de begudes i fins i tot un curs de Gin Tònics.
  • Destaquen per la qualitat dels seus productes i la seva creativitat en la preparació de plats.

Pots confiar en la seva experiència per deixar amb la boca oberta als teus convidats i assegurar-te que gaudeixin d’un àpat memorable.

Maral 2000

Si sou una parella que somia amb un casament de somni, amb atenció als detalls i una experiència culinària inoblidable, no busqueu més. El càtering Maral 2000 a Mataró, destaca per la seva excel·lència en l’organització de casaments i la seva irresistible gastronomia. Us conviden a viure una experiència nupcial inoblidable amb una cuina deliciosa com a protagonista.

  • El seu equip de xefs experimentats i apassionats crearà plats exquisits utilitzant ingredients frescos i de primera qualitat.
  • Ofereixen serveis de casament personalitzats, incloent-hi una gran varietat amb opcions per a tots els gustos i necessitats, menús adaptats a preferències com vegetarianes, vegans i per a nens.
  • Col·laboren amb un restaurant que ofereix vistes espectaculars i instal·lacions excepcionals per a esdeveniments nupcials.
  • A més a més, disposa de serveis addicionals com DJ, fotografia i vídeo de qualitat i monitors per als més petits estan disponibles.

 

White Garden Street Food

Celebreu el vostre casament amb un toc original i únic durant l’aperitiu o durant la festa amb una food truck. White Garden Street Food, un restaurant sobre rodes, us convida a gaudir d’una experiència gastronòmica excepcional.

  • Ofereix una cuina internacional amb una gran varietat de plats inspirats en diferents cultures culinàries.
  • Hi trobareu: hamburgueses gurmet, amanides, poke bowls, croquetes i més, tot elaborat amb ingredients de qualitat.
  • Plats elaborats amb ingredients de qualitat: Prioritzant ingredients frescos i de primera qualitat.
  • S’adapten a les preferències i gustos dels nuvis.
  • També, disposen d’una àmplia selecció de begudes, incloent-hi còctels especials i una gran varietat de cerveses artesanals.

Afegiu un toc diferent del vostre dia especial amb White Garden Street Food.

Càtering Sparagaria Events

Si esteu buscant una experiència culinària inoblidable per al vostre casament, el Càtering Sparagaria Events a Esparraguera és la resposta. Amb la seva excel·lent reputació i àmplia experiència, us brindaran un càtering de primera categoria que impressionarà fins i tot als paladars més exigents.

  • Ofereix una excel·lent opció per a tota mena d’esdeveniments i celebracions.
  • Una cuina exquisida, destaca per la seva cuina innovadora, que combina ingredients frescos i de temporada amb tècniques culinàries avantguardistes, creant sabors exquisits i presentacions atractives.
  • Disposa de diversos menús i també es poden personalitzar i adaptar als vostres gustos i necessitats dels vostres convidats. La carta inclou una àmplia selecció de plats, tots elaborats amb cura i atenció als detalls.
  • S’adapten a les necessitats específiques de cada celebració, oferint atenció personalitzada i coordinant tots els detalls logístics.

 

  •  A més del càtering, proporcionen serveis de fotografia, vídeo, música en viu i DJ, així com efectes sonors i música ambiental per fer del teu casament un esdeveniment memorable.

Càtering Sparagaria Events està preparat per convertir el teu casament en una experiència única i màgica.