White Garden Street Food és un restaurant sobre rodes, conegut per la seva deliciosa cuina internacional. Amb una gran varietat de plats inspirats en diferents cultures culinàries, aquest food truck de menjar oferirà una experiència gastronòmica única als vostres comensals.

El seu menú inclou plats com ara:

 • Hamburgueses gourmet i veganes.
 • Amanides.
 • Poke bowl.
 • Croquetes.

I, molt més! La qualitat dels ingredients utilitzats és una prioritat per a ells, i això es reflecteix en els seus plats saborosos i ben presentats.

Amb una decoració moderna i un personal amable, el White Garden Street Food ofereix als clients una experiència culinària agradable i memorable. El restaurant també disposa d’una àmplia selecció de begudes, incloent-hi còctels especials i una gran varietat de cerveses artesanals.

El seu servei de càtering per a tota mena d’esdeveniments, farà especial i únic el vostre gran dia. S’adapten totalment a les preferències dels nuvis, segons els vostres gustos i necessitats. A més, gràcies a les pantalles del seu foot truck i del sistema de so, us garanteixen un ambient magnífic. 

White Garden Street Food és la millor opció per un dia tan important!

Preguntes freqüents
 1. Fan menús personalitzats?
  Sí.
 2. Treballen per tot Catalunya?
  Sí.
 3. Quin tipus d'oferta culinària ofereixen?
  Tota mena d'opcions gastronòmiques gourmet, amb propostes veganes.