📸: Càtering Carpediem

Comença el compte enrere pel vostre casament! Des de Totnuvis.net us volem donar un cop de mà amb un especial dels 9 professionals tops pel vostre casament a Girona, un recull de proveïdors de màxim renom i prestigi.

 

Ramírez de Cartagena Joiers i rellotgers

Amb més de 50 anys a Girona es troba Ramírez de Cartagena Joiers i Rellotgers. Situada a la Plaça de la Independència, aquesta joieria i rellotgeria és més que un establiment comercial; és un referent de confiança i excel·lència en el món de les joies i els rellotges.

Ramírez de Cartagena ofereix una àmplia varietat de les millors marques de joieria i rellotgeria, sempre a l’avantguarda de les noves tendències del mercat. Aquí, els clients troben molt més que objectes preciosos; descobreixen la passió i l’art que envolten cada peça.

Un dels seus punts forts són les aliances i els anells de promesa, que es presenten en una selecció exquisida d’or i plata. La professionalitat és la seva signatura, ja que compten amb una àmplia experiència com a joiers i rellotgers “d’ofici”. Això els permet assegurar un assessorament complet i garantir que cada client trobi la joia perfecta.

Visitar-los no és només comprar una joia, sinó experimentar l’essència de la joieria gironina.

Hotel Mas Solà

L’Hotel Mas Solà, ubicat a Santa Coloma de Farners en un entorn natural idíl·lic, es converteix en l’escenari de somni per al teu casament. Amb més de suficients raons per ser la teva elecció, aquesta joia de la Costa Brava promet convertir en una experiència inoblidable.

Les instal·lacions de l’Hotel Mas Solà són com un somni fet realitat. Des de l’encantador jardí amb un llac serè i piscines refrescants fins al porxo elegant, els salons interiors acollidors i una carpa de vidre sofisticada per a un banquet exquisit, aquest indret ofereix una varietat d’opcions per a cada moment especial del teu casament.

La cuina mediterrània de Mas Solà, amb tocs d’autor i creativitat, és un autèntic plaer gastronòmic. Els seus menús són personalitzables, adaptant-se als teus gustos i necessitats, fins i tot oferint opcions per a celíacs i vegetarians.

No podem oblidar el spa de l’hotel, un lloc ideal per relaxar-te al dia següent del casament, després de gaudir d’una nit de somni en una suite nupcial de luxe.

 

L’Hotel Mas Solà és molt més que un lloc on celebrar el teu casament; és una promesa d’experiència i moments feliços. Amb una ubicació privilegiada, instal·lacions captivadores i un servei impecable, aquesta joia a la Costa Brava és l’elecció perfecta perquè el teu dia especial sigui absolutament inoblidable.

Càtering Carpediem

L’Empordà, amb la seva bellesa natural i riquesa culinària, és l’escenari perfecte per a un casament idíl·lic. És aquí on Càtering Carpediem entra en joc, amb la seva dedicació a transformar els somnis de les parelles en una realitat gastronòmica que superi totes les expectatives.

Càtering Carpediem és molt més que una empresa de càtering; són un equip de professionals compromesos en cada projecte, en captar les idees i il·lusions dels nuvis per crear un menú a mida. La seva prioritat és la qualitat, utilitzant ingredients d’alta qualitat a preus competitius.

Amb una trajectòria de confiança i experiència, l’equip de Càtering Carpediem ofereix un servei que inclou des de la gestió i organització del casament fins al muntatge i desmuntatge, perquè els nuvis puguin gaudir sense preocupacions.

Si busqueu convertir el vostre casament en una experiència gastronòmica memorable, Càtering Carpediem és la vostra elecció ideal.

La Xurroneta

La Xurroneta, s’encarregarà d’endolçir el vostre casament. I què pot ser més dolç que una mica de xocolata i xurros tradicionals per endolcir aquesta ocasió tan especial? La Xurroneta és el food truck perfecte per aconseguir-ho.

Elaboren xurros artesanals, xocolata calenta i porres de primera qualitat, assegurem un moment dolç i inoblidable en el vostre gran dia.

La Xurroneta no només us ofereix xurros, sinó que us brinda una experiència culinària única. Aquest food truck elabora de manera artesanal deliciosos xurros tradicionals que es fondran a la boca, acompanyats d’una xocolata calenta de somni. L’atenció al detall és la seva màxima prioritat, i tots els seus productes es preparen al moment amb les millors farines del mercat. Això garanteix una textura cruixent, un gust exquisit i un color que captivarà tothom.

El millor de tot és que La Xurroneta pot arribar a l’ubicació que hàgiu escollit per al vostre casament. Ja sigui en una masia, un jardí o un hotel, el seu food truck es desplaçarà per fer de la vostra celebració una festa memorable i dolça.

Amb la seva xocolata irresistible i els xurros cruixents, aquest food truck és una opció que segur deixarà empremta en el vostre gran dia

Hotel Can xiquet & Events Centre

L’Hotel Can Xiquet & Events Centre convida a totes les parelles a realitzar el seu somiat casament en un entorn incomparable, envoltat per la bellesa natural del parc natural de l’Albera i amb vistes panoràmiques que captivaran els seus sentits. Situat a l’Alt Empordà, aquest hotel ofereix instal·lacions excepcionals per a un esdeveniment únic i inoblidable.

L’equip de l’Hotel Can Xiquet & Events Centre s’enorgulleix de proporcionar un servei excepcional i una atenció personalitzada. Estan dedicats a fer realitat els somnis de les parelles i a garantir que el seu casament a l’Alt Empordà sigui el dia més important de les seves vides. Estan disponibles per ajudar en tot moment i assegurar-se que tot surti com desitgen.

Amb la possibilitat de llogar tot l’hotel per a la comoditat de les parelles i dels seus convidats, l’Hotel Can Xiquet & Events Centre convida a viure una experiència de casament única i màgica.

L’Hotel Can Xiquet & Events Centre proporciona l’oportunitat de viure el dia especial amb tota la esplendor i la majestuositat que es mereixen. Amb una elegància i un estil inconfusibles, aquest espai esdevé l’escenari perfecte per a un casament que romandrà eternament a la memòria de les parelles i dels seus éssers estimats.

Imagina celebrar l’aperitiu nupcial a la terrassa-mirador de l’hotel, amb vistes que s’estenen fins a l’horitzó. Els convidats quedaran captivats per la bellesa del paisatge i la màgia de l’ocasió.

A l’Hotel Can Xiquet & Events Centre els somnis es converteixen en realitat, i els records d’aquest dia especial perduren per sempre. És el lloc perfecte per començar el viatge conjunt de les parelles.

Ermita de Santa Llúcia

El moment de triar aquell espai especial, on els nuvis donaran el “si vull” en el dia més important de les seves vides, un que compleixi amb tots els seus desitjos, un espai ampli, on tots els convidats puguin assistir, plena de llums, colors, i un paisatge immillorable. Aquest espai existeix, i és l’Ermita de Santa Llúcia.
Situada en un indret tranquil, que compta amb l’Ermita de Santa Llúcia de Tonyà, un entorn natural amb unes vistes espectaculars. L’espai complet de l’Ermita de Santa Llúcia és ideal per a celebracions amb un total de fins a 70 convidats.

 

Els seus jardins acolliran la cerimònia, la zona de còctels i un espai ampli per a fer el banquet. Compta també amb zones chill-out on descansar i passar una bona estona amb amics i familiars.  També, compten amb un espai cobert i semiobert pel pla B o el moment del ball. Ofereix la possibilitat de fer un lloguer integral de l’espai.

Podreu fer des d’un bonic dinar íntim amb els vostres familiars i amics més propers fins a un gran muntatge únic i inoblidable, 100% adaptat a vosaltres.

La casa disposa de 6 habitacions completes per a allotjar 15 familiars més propers. És el lloc perfecte per a celebrar el vostre casament i gaudir de tots els moments especials que aquest dia us ofereix.

Windoor Realfly

Experimenteu la sensació de volar amb Windoor Realfly viviu un emocionant viatge dintre de la càmera de vol. Un túnel de vent és una instal·lació on, gràcies a la tecnologia més avançada i a 4 turbines d’alta potència, es genera un flux continu d’aire vertical regulable.

Ja sigui a Barcelona o a Empuriabrava, Windoor obra les seves portes a un món de possibilitats on els nuvis podran gaudir de l’emoció de volar.

Els serveis que ofereixen són una classe teòrica, on els instructors experts t’explicaran tot el que necessites saber per volar de manera segura i emocionant. Després de la classe, tindran accés al túnel de vent.

Amb quatre turbines d’alta potència, el túnel crea un flux d’aire vertical regulable que permet controlar l’alçada i velocitat. Durant l’experiència, un instructor supervisarà constantment, assegurant la diversió al màxim amb la màxima seguretat. Al final del vol, entregarem un certificat, fotos i/o vídeos.

Una increïble experiència de volar amb qui més estimeu!

Nou Espiral

Nou Espiral és una escola de dansa amb una llarga trajectòria a Salt, Girona, que s’ha consolidat com una de les més reconegudes de la regió. Amb més de 20 anys d’experiència, compta amb un equip de professionals apassionats pel món de la dansa i el ball, oferint una àmplia varietat d’estils de dansa per a totes les edats.

A Nou Espiral, la dansa és una forma d’expressió artística que abasta tots els àmbits. El seu catàleg d’estils de dansa és impressionant, incloent Dansa Clàssica, Dansa Contemporània, Modern Jazz, Flamenc, Musical Broadway, Hip-Hop i molts altres. Aquesta diversitat permet que cadascú trobi el seu estil preferit i gaudi de l’aprenentatge i la dansa.

Una de les ofertes més destacades és l’activitat “Coreografia a la Carta”, que ofereix l’oportunitat de crear coreografies úniques per al vostre ball de nuvis. Amb sessions prèvies amb cada parella, els instructors us ajudaran a dominar la coreografia i a transmetre la vostra essència i amor a través del ball.

Nou Espiral us convida a explorar el món apassionant de la dansa i a fer que cada moment sigui inoblidable a través del moviment i la música.

Gidonti Clínica Dental

Gidonti Clínica Dental volen que les núvies aconsegueixin el millor somriure abans del seu gran dia. Per fer-ho realitat tenen una àmplia gamma de tractaments dentals i serveis ideals per millorar la salut dental i l’estètica bucal.

Gidonti Clínica Dental, ubicada a Girona, és una opció ideal per a les futures núvies que desitgen un somriure radiant per al seu casament.

El seu equip de professionals qualificats i experimentats ofereix atenció personalitzada, adaptada a les preferències i necessitats individuals. Els tractaments que ofereixen inclouen blanquejament dental per a dents més blanques i brillants, fundes i implants dentals per a la millora estètica, així com tractaments d’ortodòncia com Invisalign per a la correcció discreta i eficaç de les dents. També realitzen procediments específics per millorar la forma i la mida de les dents.

Gidonti Clínica Dental compren la importància del gran dia i es comprometen a fer que les núvies brillin com mai. A més a més ofereixen pressupostos a mida sense compromís per assegurar-se que la salut dental i l’aparença bucal estiguin a les millors mans i que el dia del casament sigui inoblidable i impecable.