📸: September

Un casament sense música és impensable. La música parla un idioma propi. Comunica un missatge, evoca emocions. El vostre dia especial és el moment en què aquest element esdevé fonamental per a la creació d’una atmosfera única i per a captivar els vostres estimats convidats.

Tenim el plaer de presentar-vos la nostra exclusiva selecció de professionals de la música. Amb la nostra varietat de talents, estigueu segurs que podreu personalitzar la banda sonora del vostre casament amb les cançons i les melodies que més us emocionen.

A més, cada professional recomana una cançó especial que pot donar un toc únic i personal al vostre dia. Al final d’aquest reportatge, trobareu el llistat de cançons de Spotify seleccionat per a aquesta ocasió única, proporcionat per cadascun dels nostres experts de la música. Casa’t amb la millor música i diversió!

Coro Rociero de Rubí

El grup es compromet a omplir d’alegria els instants més preciosos del teu gran dia, adaptant-se completament a les teves preferències per proporcionar un servei personalitzat.

Descobreix la màgia del teu casament amb el Coro Rociero Hermandad de Rubí. Aquest talentós grup musical, saturat d’encant i autenticitat, s’ha proposat convertir el teu dia especial en un record que perduri.

En fer del Coro Rociero el protagonista del teu enllaç, viuràs una experiència musical nova, oferint als teus convidats un entreteniment únic. Aquest cor està dedicat a assegurar-se que cada moment crucial del teu dia sigui viscut plenament, tant per tu com pels teus amics i familiars.

El paquet nupcial inclou una missa rociera cantada i música que acompanya la sortida de la cerimònia. A més, tens l’oportunitat d’amenitzar altres moments significatius amb la seva música, tot ajustant-se a les teves expectatives.

Amb un repertori ric i autèntic que abasta rumbes, sevillanes, flamenc i les melodies més actuals, el Coro Rociero Hermandad de Rubí et convida a una immersió completa en el món de la música. A més, estan oberts a incloure aquelles cançons especials que tingueu un significat profund, creant així un esdeveniment tan personal com vosaltres mateixos.

Per experimentar l’autenticitat i l’essència de les seves actuacions, et convidem a posar-te en contacte amb el Coro Rociero de Rubí i a assistir a un dels seus assajos, Estan aquí per transformar el teu casament en una experiència inoblidable, carregada de l’esperit rociero que només ells poden oferir. Descobreix la música que farà del teu dia especial un esdeveniment únic i inoblidable!

Tecoso Lights and Sound

La música és un element fonamental en la creació de moments inoblidables en la vida. Des de casaments íntims fins a espectaculars conferències empresarials, la música i la il·luminació adequades poden transformar qualsevol esdeveniment en  una experiència memorable. Aquest és precisament el compromís de Tecnoso Lights and Sound.

Tecnoso Lights and Sound, una empresa amb àmplia experiència en la producció d’esdeveniments, es destaca com a líder en el seu sector. La seva dedicació a l’èxit i la seva passió per la música i l’entreteniment la converteixen en la millor opció per a totes les vostres necessitats d’animació. La missió principal de Tecnoso Lights and Sound és assegurar-se que cada esdeveniment sigui una experiència òptima per als seus clients.

Amb una extensa gamma de serveis dissenyats per superar les vostres expectatives, Tecnoso Lights and Sound es presenta com la solució definitiva per a la producció d’esdeveniments. Tant si es tracta d’un esdeveniment particular com empresarial, aquesta empresa disposa de les eines, el personal i la passió per convertir-ho en realitat.

El catàleg de serveis de Tecnoso Lights and Sound és ampli i inclou:

  • Equips i mobiliari per a cerimònies, Música i entreteniment, Equips de so i Il·luminació decorativa, escenaris i cortines.

Tecnoso Lights and Sound s’ha guanyat una sòlida reputació per transformar cada casament en un espai màgic, oferint les millors solucions adaptades a les necessitats de cada client. La seva passió per la música i la producció d’esdeveniments es reflecteix en cada detall del seu treball.

No dubteu més amb Tecnoso Lights and Sound, la vostra propera celebració serà una experiència que mai oblidareu.

Roger Ballesté (Violinista)

En el fascinant món de la música, emergeixen artistes que resplandeixen per la seva excel·lència i passió, i Roger Ballesté és, sens dubte, un d’ells. Aquest eminent violinista esdevé l’opció indiscutible per a aquells que aspiren a elevar el seu casament a un nivell superior, abraçant l’encant de la música en directe.

 

El secret de l’èxit de Roger Ballesté rau en la seva dedicació inquebrantable a oferir actuacions d’excel·lència. Per a cada casament, el músic confecciona una base musical personalitzada mitjançant tecnologia de darrera generació. 

Prèviament al gran dia, el músic manté reunions amb els nuvis per conèixer-los i aconsellar-los en la selecció musical ideal per a la seva cerimònia. 

El repertori de Roger Ballesté no coneix límits i abasta una àmplia varietat de peces musicals que inclouen:

  • Alegria,” una commovedora versió del Cirque du Soleil.
  • All of Me,” una icònica balada de John Legend.
  • Que Tinguem Sort,” de Lluís Llach.
  • Boig per Tu,” de Sau.
  • You Raise Me Up,” en la versió immortalitzada per Josh Groban.

A més, durant l’aperitiu, Ballesté crea l’ambient idoni amb la seva música de fons, teixint una atmosfera captivadora que encanta els convidats.

Si aspireu que el vostre casament perduri en la memòria per la seva bellesa i elegància musical, no dubteu més i contacteu amb Roger Ballesté. El seu violí parla el llenguatge de l’amor, i ell el fa ressonar com mai abans.

DJ Infernan

A més dels seus excepcionals equips, DJ Infernan ofereix serveis de muntatge tècnic per garantir que tot funcioni sense contratemps. La seva veritable joia, però, és l’assessorament i pressupost personalitzat.

Quan s’enfronten a la planificació d’un casament, moltes parelles es troben amb la crucial decisió d’escollir l‘animació musical perfecta. A les localitats de Tarragona, Girona, Barcelona i Lleida, una opció que resplendeix amb llum pròpia és DJ Infernan.

DJ Infernan no és només un fornidor de música, sinó també un creador d’experiències sensorials inoblidables.

Amb equips de so i d’il·luminació de primera categoria, aconsegueix establir l’ambient perfecte per a cada moment especial del vostre casament. Sigui una dolça balada romàntica o una festa de ball frenètic, DJ Infernan adapta el seu arsenal tècnic per satisfer les vostres necessitats i preferències personals.

Si aquesta proposta us ha captivat, us animem a contactar amb DJ Infernan sense cap mena de compromís. El seu objectiu és clar: proporcionar-vos la millor experiència musical per al vostre casament.

Amb DJ Infernan, el dia més important de les vostres vides serà una celebració plena de ritme i emoció, amb tots els vostres convidats ballant fins l’albada. No deixeu que la vostra música de casament sigui menys espectacular!

September

No obstant això, això no és tot, ja que September Music Duet ofereix un repertori que us captivarà, interpretades amb la seva pròpia empremta:

  • Les melodies suaus de Frank Sinatra.
  • La seductora Norah Jones.
  • Les lletres profundes de Bob Dylan.

Us oferim una història fascinant sobre un duet musical que captura l’essència de cada instant. September Music Duet, compost per la virtuosa Mercè Redorta i el mestre de les cordes, Pere Barrera, emergeix com l’element fonamental per als esdeveniments inoblidables, sobretot per a les celebracions de casament.

Mercè, amb la seva veu celestial, la flauta màgica i percussió àgil, crea melodies que arriben al cor. Mentre Pere, amb la seva guitarra envoltant, caixa de ritmes hipnòtica, bucles i efectes enigmàtics, construeix un fons musical que us transportarà a un món de somnis.

  • Els clàssics intemporals dels Beatles.
  • La intensitat de Freddie Mercury.

I moltes altres actuacions musicals que us deixaran sense paraules!

Sense dubte, September Music Duet aportarà l’elegància i sensibilitat que faran que el vostre dia sigui absolutament únic. La seva atenció als detalls és impressionant, assegurant-se de mantenir una posada en escena impecable i un vestuari que realçarà l’elegància del moment. En resum, September Music Duet és molt més que un duet musical; són narradors d’emocions, creadors d’atmosferes i la selecció perfecta per al vostre casament, una experiència que mai oblidareu. Així que, què esteu esperant? Deixeu que September us convidi a un viatge musical que us captivarà.

Xtech

A Vic, trobareu Xtech, una empresa líder en solucions audiovisuals que ha emergit com una figura destacada en l’ambientació musical i l’equipament audiovisual per a tota mena d’esdeveniments i celebracions.

Amb una àmplia gamma de serveis i un compromís inflexible amb l’excel·lència, Xtech es posiciona com la primera opció per a aquells que cerquen una experiència musical única i personalitzada en els seus esdeveniments especials.

Xtech ofereix el lloguer d’equipament i material de primera categoria. Ja sigui per a un DJ professional o un esdeveniment amateur, posa a la vostra disposició tot el que necessiteu.

El compromís de Xtech amb la perfecció es reflecteix en el seu equip de professionals altament especialitzats. Cada esdeveniment requereix una atenció i un enfocament únics, i el personal ho entén a la perfecció.

A part també ofereix una impressionant gamma de serveis que inclouen pantalles LED de la més alta resolució, retransmissions en 360 graus, carpes espectaculars i pantalles 4K, a més d’una il·luminació decorativa excepcional.

Per a aquells que busquen transformar el seu casament en una festa única i espectacular, és la clara elecció per a tots els amants de la música i l’audiovisual. Poseu-vos en contacte amb Xtech avui mateix i deixeu que la seva màgia audiovisual converteixi el vostre casament en una festa que ningú oblidarà!

Dixthree

La música de Dixthree és ideal per a amenitzar l’aperitiu previ al banquet del vostre casament. El seu ritme alegre i festiu crearà un ambient perfecte perquè els vostres convidats comencin la festa amb bon peu.

No dubteu més i poseu-vos en contacte amb Dixthree. Escoltaran les vostres idees perquè tot surti perfecte el dia de la celebració. A més, es desplaçaran arreu de Catalunya per animar la festa sigui on sigui!

El dia del vostre casament és un moment únic i especial que voleu que sigui perfecte en tots els aspectes. La música és una part essencial de qualsevol celebració i pot ajudar a crear un ambient inoblidable.

Si esteu buscant una música original i sorprenent per al vostre casament, us presentem Dixthree, una formació trio de dixieland i jazz tradicional.

Amb Juanjo Molina com a músic protagonista, hi podreu tenir la tranquil·litat de deixar en les seves mans la música del vostre casament. Ha actuat amb alguns grups importants d’aquest estil, com ara The MurphiesLa Central ReggaeactivaThe Hat Hausen Elàstic Band o bé Riverter Dixieland.

Jazz do it

Si esteu buscant una música professional i de qualitat per al vostre casament, us presentem Jazz Do It, un grup de músics amb una llarga experiència en el món de la música.

Jazz Do It ofereix un repertori musical molt ampli, per a tots els gustos:

  • Estàndards més clàssics del jazz com Moon River, o Cheek to Cheek.
  • Cançons de pop, rock i soul, que ja són un clàssic. Com temes de Michael Jackson, temes de la pel·lícula Grease…
  • Cançons de la cobla espanyola, boleros de sempre…

El grup està format per músics de tots els estils, per adaptar-se al màxim a les vostres idees. També us donen l’opció de tocar cançons a petició de cada parella.

A Jazz Do It escoltaran totes les vostres idees per tal de personalitzar cada moment i donar-li la vostra essència.

S’encarregaran de fer que el vostre casament sigui un dia inoblidable i agradable, tant per a vosaltres com per a tots els vostres convidats.

Jazz Do It és una gran oportunitat per alegrar i donar un toc totalment personal al vostre gran dia. No ho dubteu més i contacteu amb ells perquè us facin un pressupost a mida i sense cap mena de compromís.

Discotecat

  • Cerimònia: Amb la sonorització de l’espai realitzada amb màxima discreció, es garanteix un so agradable i clar mitjançant equips d’alt rendiment.

Gaudeix de l’exclusivitat en el teu casament amb un ambient musical únic de Discotecat. Capturaran la màgia del teu dia, ja que cada detall és cuidat amb dedicació per assegurar que sigui autènticament inoblidable. 

A Discotecat, dediquen la seva passió exclusivament a tu, aprofitant cada moment que els hi confies amb la seguretat de fer el teu casament una experiència excepcional.

Ofereixen una gamma de serveis dissenyats per adaptar-se a cada un dels teus desitjos:

  • Aperitiu: Personalitza l’ambient musical, fins i tot amb la possibilitat d’incloure l’actuació d’un DJ per afegir un toc especial a aquesta fase de la celebració.
  • Ball: Discotecat crearà l’ambient perfecte per a una festa inoblidable, posant-se a tu com a protagonista d’aquest moment tan especial. 

Confia en el seu equip professional per proposar i desenvolupar la idea perfecta per a la teva celebració, assegurant-se de presentar-la de la millor manera possible. Amb anys d’experiència, s’han convertit en especialistes en l’adaptació als protocols exigibles en la indústria musical. 

A Discotecat, estan dedicats a convertir les teves noces en un moment únic i espectacular. Descobreix la diferència de treballar amb autèntics professionals i viu una experiència musical incomparable en el teu gran dia.

Llistat de cançons Spotify