Benvinguts a la guia definitiva per a un comiat de solter inoblidable a Catalunya! Si esteu planejant una celebració especial per a tu o per a un amic, heu arribat al lloc adequat. Des de restaurants exclusius fins a locals únics i emocionants activitats a l’aire lliure, tenim les millors propostes per a fer d’aquesta ocasió una experiència que mai oblidareu.

Explora amb nosaltres les opcions més emocionants i memorables  per a un comiat de solter que superi totes les expectatives. Sigui quina sigui la vostra idea de diversió, aventura o relax, estem aquí per ajudar-vos a convertir aquest moment en un record per a tota la vida.

Acompanya’ns en aquest viatge i descobreix les opcions més sorprenents per al teu proper comiat de solter a Catalunya!

Aquarella Music Restaurant

Descobreix el Restaurant Music Aquarella, situat a Barcelona, es presenta com l‘escenari perfecte per a les ocasions més especials, com és un comiat de solter. 

Amb la seva àmplia sala, el restaurant, ofereix la flexibilitat d’adaptar-se al nombre de convidats. La seva decoració elegant i les taules distribuïdes amb gust creen un ambient encisador. A més, si ho preferiu, teniu l’opció de llogar la sala per a una experiència més exclusiva. 

L’equip de professionals del Restaurant Music Aquarella, està dedicat a assegurar-se que cada moment sigui inoblidable, amb atenció personalitzada per fer-vos sentir còmodes en tot moment. 

Amb una cuina excepcional i un menú exquisit, aquest restaurant, satisfarà els paladars més exigents. A més, teniu l’opció de contractar un servei de càtering extern per adaptar-se plenament als vostres gustos i preferències. 

Per a aquells que volen convertir el seu comiat en una jornada inoblidable, l’espectacle El Plan B és una opció imperdible. Aquest espectacle musical, protagonitzat per tres artistes del món del Music Hall, ofereix cançons en directe, humor contagiat i coreografies actuals. 

Poseu-vos en contacte amb ells, el seu equip estarà encantat d’assessorar-vos segons les vostres idees i necessitats. En resum, el Restaurant Music Aquarella és l’espai idíl·lic per a viure un bon comiat de solter!

Aventuring

Descobreix una manera única i emocionant de celebrar el teu comiat de solter o soltera amb Aventuring a Massanes, Girona.

Amb una àmplia gamma d’activitats inspirades en Humor Amarillo, aquest és el lloc perfecte per a una experiència inoblidable plena de diversió i rialles.

Des dels combats de sumo fins als desafiaments de Crazy Basket, cada joc inflable i activitat aquàtica promet emocions i rialles sense fi. Deixa que el teu grup es converteixi en els concursants més divertits mentre us enfronteu a reptes excitants i proves d’habilitat.

 

A més de les activitats d’Humor Amarillo, Aventuring també ofereix altres opcions emocionants com paintball i escape rooms, garantint una experiència completa per a tot el grup.

Confia en els professionals experimentats d’Aventuring per organitzar el teu comiat de solter amb seguretat i diversió en ment.

Amb monitors titulats i una àmplia experiència en esdeveniments de tot tipus, Aventuring és la teva millor opció per a una celebració memorable.

No esperis més, fes del teu comiat una experiència inoblidable amb Aventuring!

Centre de Busseig Blaumar

Explora els secrets del mar amb Blaumar, un Centre de Busseig amb més de quatre dècades d’experiència a Mataró, situat a només 20 minuts de Barcelona. El seu equip tècnic, amb certificacions professionals, t’assegura una immersió segura i emocionant. Amb cursos adaptats i més de 600 sortides anuals, podràs descobrir la fascinant diversitat dels fons marins del Maresme.

Si encara no ets submarinista, tenen una escola de busseig per guiar-te en aquesta apassionant aventura. A més, ofereixen serveis de venda i lloguer d’equips, activitats pedagògiques i batejos submarins. Anima’t i comparteix moments inoblidables amb Blaumar, on cada immersió és una nova aventura que enriqueix els teus records i connexions amb els teus amics. L’aventura submarina t’espera!

Shaka Surf Castelldefels

Descobreix l’emoció del surf i els esports aquàtics amb Shaka Surf Castelldefels! És més que una escola nàutica a Castelldefels; és el teu tiquet a un món ple d’aventures aquàtiques! Des del vibrant surf fins al relaxant paddle surf i el divertit surfskate, t’espera una experiència única.

El seu casal d’estiu ofereix una oportunitat perfecta per aprofundir en els esports aquàtics, amb cursos adaptats, lloguer d’equips i esdeveniments personalitzats. Garanteixen diversió, aprenentatge i seguretat per a tothom, independentment del nivell. Els seus cursos i lloguer d’equips s’adapten a tots els nivells, des de principiants fins a experts. No importa la teva experiència, tenen l’experiència perfecta per a tu!

Planificant un comiat de solter/a o un esdeveniment especial? El personalitzen  perquè sigui tan únic com les ones del mar! El mar és per a tothom i t’asseguren una experiència inoblidable.

Comença la teva aventura nàutica amb preus assequibles! Vine i comparteix la passió pel mar amb Shaka Surf Castelldefels. Reserva ara i deixa que les ones et portin a la diversió!

Sailing Experience Barcelona

Descobreix una manera única de fer el teu comiat amb Sailing Experience Barcelona. Amb vistes panoràmiques de la ciutat, música i brisa marina, et conviden a embarcar en una experiència inoblidable llogant un veler o catamarà.

Pots triar entre compartir el veler o gaudir d’un tour privat. Amb capacitat per a grans grups, ofereixen vaixells fins a 11 persones o un catamarà per a 28, assegurant-vos una experiència plena.

També ofereixen paquets d’activitats personalitzades, on el seu equip s’encarrega de fer realitat els vostres desitjos, ja sigui amb músics a bord o vols en helicòpter. Operant des del prestigiós Port Olímpic, estan disponibles cada dia de l’any per aconseguir que el teu comiat sigui una experiència excepcional.

Embarca amb ells i crea records inoblidables a bord!