És hora de convertir el teu somni de casament en realitat, i per això et presentem 10 llocs idíl·lics per celebrar el teu gran dia a les comarques de Catalunya. Des de finques, fins a masies elegants amb un encant únic, tenim una selecció de llocs que s’adapten a tots els gustos i estils.

Imagina’t dient “sí, vull”  en una masia envoltada de natura exuberant o gaudint del banquet de nuvis en un restaurant d’alta qualitat. La nostra llista inclou espais exclusius, perfectes perquè el teu casament sigui un esdeveniment inoblidable.

Així doncs, comença a planificar el teu gran dia i tria el lloc que més s’ajusti als teus somnis i desitjos. Amb aquesta selecció de 10 espais, estàs a punt de donar el primer pas cap a una celebració de casament perfecta.

Masia Can Ramoneda

Busques un entorn idíl·lic per al teu casament? La Masia Can Ramoneda, a Rubí, a prop de Barcelona, és el lloc perfecte per a celebrar aquest dia tan especial. Un espai rústic amb encant, combinat amb comoditats modernes, per a crear un ambient únic i acollidor.

La Masia Can Ramoneda ofereix espais versàtils per a cerimònies, banquets i còctels. El seu ampli saló-menjador amb capacitat per a 100 persones, climatitzat i amb llum natural abundant, és ideal per al vostre banquet. A més, disposa d’un ampli pati de més de 265 m² per a una cerimònia a l’aire lliure o un còctel sota les estrelles. El seu càtering especialitzat en casaments ofereix una àmplia varietat de menús personalitzats, garantint una experiència culinària excepcional.

La Masia Can Ramoneda garanteix un servei impecable i un entorn rural d’encant i absoluta privacitat. L’equip professional de la masia s’encarregarà de tots els detalls, permetent-vos gaudir del vostre dia especial sense preocupacions. Amb una atmosfera rural encisadora i un servei impecable, la Masia Can Ramoneda promet un casament inoblidable.

Poseu-vos en contacte per a més informació i comenceu a planificar el vostre gran dia!

Can Carol Hotel Restaurant

Can Carol Hotel Restaurant és una antiga mansió rehabilitada del segle XV 40 min de Barcelona, exactament a l’Anoia.

És una masia rodejada de jardins i muntanyes per això la fa amb encant per a banquets i casaments, a més, disposa de tota mena de comoditats i facilitats per aquestes celebracions, ja que trobareu, masia i restaurant ideal per si voleu allotjar-vos o que alguns convidats disposin d’habitacions.

La masia disposa de 7 habitacions totes amb bany i amb un toc modern, minimalista i representatiu de la regió d’Anoia. Una opció perfecta per poder fer una celebració llarga i al mateix temps poder descansar. També, tenen amplis espais comuns interiors i exteriors com jardins i piscina per gaudir del moment  amb els convidats.

A Can Carol Hotel Restaurant tens l’opció de demanar pressupost pel restaurant on elaboren cuina d’autor i poden fer  únic el vostre esdeveniment.

Restaurant Rixixiu

Descobreix el Restaurant Rixixiu, un espai perfecte per a banquets i celebracions a Alforja, Tarragona. Amb una cuina mediterrània de primera qualitat, l’ambient tradicional i familiar i les vistes espectaculars garanteixen una experiència inoblidable. El servei atent i professional cuidarà cada detall del vostre esdeveniment, des del menú fins a la decoració. Amb àmplies instal·lacions i serveis com capella, zona de ball i jardí, el restaurant ofereix tot el necessari per a un casament perfecte.

Amb un còmode aparcament i una terrassa, idealment situat a un accés fàcil. Per a una experiència culinària excepcional al vostre casament, trieu el Restaurant Rixixiu!

Posen a la vostra disposició un menú de casament on la seva especialitat és la cuina casolana i la brasa. També, disposen de zona de ball, zona infantil i zona de jardí amb totes les comoditats.

El Restaurant Rixixiu us ofereix un bon servei si esteu buscant un lloc per celebrar el vostre casament.

Hostal La Plaça

Hostal la Plaça és el lloc ideal per celebrar el vostre banquet de casament en un ambient tranquil i agradable. Un espai acollidor i familiar on vosaltres i els vostres convidats us sentireu com a casa.

El seu equip de professionals experts en l’organització de banquets us assessorarà i us ajudarà amb tots els detalls, des de la gestió dels espais i la decoració fins a la creació d’un menú personalitzat de cuina inspirada en les receptes tradicionals de la zona.

Podreu celebrar el vostre casament fins a l’hora que vulgueu i sense haver de compartir espai amb ningú. Gaudiu d’una festa exclusiva i inoblidable!

Disposem de 17 habitacions acollidores i confortables, recentment renovades, a escollir entre una doble o una doble especial amb hidromassatge i cromoteràpia, per a vosaltres i els vostres convidats.

Per a més informació o per sol·licitar un pressupost sense compromís. Hostal la Plaça és el vostre espai ideal per al banquet de casament dels vostres somnis.

Masia Vilanoveta

Gràcies a la seva varietat d’espais, la Masia Vilanoveta, ofereix una forma diferent i divertida de celebrar el teu casament.

La Masia està ubicada a Sant Pere de Ribes i és una Masia típica catalana de l’any 1821 amb una decoració on regne l’equilibri entre l’estil modern i el tradicional.

Trobareu espais per celebrar banquets, balls, espectacles, concursos, còctels i de més. L’equip de professionals té un estil íntim i detallista que farà que el teu casament sigui inoblidable. A més d’oferir un gran servei, el seu càtering està inspirat en l’alta gastronomia perquè els convidats tinguin una experiència culinària singular.

I si voleu es poden encarregar de la decoració i l’ambientació dels espais que escolliu per celebrar el vostre dia. La Masia Vilanoveta consta dels següents espais: una carpa, (per celebrar-ho a l’aire lliure), dues sales a l’interior, el celler, la zona de jardí i la terrassa, la zona de la barbacoa i el pàrquing.

Si voleu una celebració en una masia increïble del segle XIX no dubteu contactar amb l’equip de la Masia Vilanoveta.

Finca Mas Gotas

Descobreix la Finca Mas Gotas, un oasi de pau i tranquil·litat amagat als boscos de Vall-Llobrega. Aquesta masia restaurada amb encant ofereix una experiència única per a grups de fins a 16 persones.

Gaudeix d’amplis jardins, piscina, pista de tenis i espais exteriors dissenyats per al relax i la convivència. La masia compta amb 8 dormitoris, 8 banys, múltiples menjadors, una cuina totalment equipada i gimnàs.

Situada a només 5 minuts en cotxe de Palamós i Palafrugell, la Finca Mas Gotas et permet gaudir de la tranquil·litat de la natura i la proximitat a les millors platges de la Costa Brava.

Ideal per a casaments íntims o petits esdeveniments, amb capacitat per a 60 persones i aparcament. Equipada amb comoditats modernes com calefacció, aire condicionat i Wi-Fi, la Finca Mas Gotas és el refugi perfecte per a una escapada inoblidable.

Hotel Balneari Vallfogona

Imagineu-vos dir “sí, vull” en un entorn idíl·lic, envoltats de natura i amb un servei impecable. L’Hotel Balneari Vallfogona, situat a només 1,5 km de Vallfogona de Riucorb, és l’escenari perfecte per al vostre casament de somni.

Amb una història que es remunta al 1901, aquest balneari ha estat renovat constantment des de 1992 per oferir unes instal·lacions elegants i acollidores, pensades per al vostre confort i el dels vostres convidats. Els seus espais, àmplies i versàtils, s’adapten a les vostres necessitats: salons per a banquets, parc privat enjardinat amb piscina, capella i espais per a la cerimònia civil, entre d’altres. Podreu gaudir d’un entorn natural incomparable per celebrar la vostra unió en un ambient romàntic i inoblidable.

El restaurant de l’Hotel Balneari Vallfogona us sorprendrà amb la seva cuina fusionada, que combina ingredients frescos de la regió amb tècniques culinàries innovadores. El seu equip de xefs crearà un banquet nupcial a mida, amb plats deliciosos que satisfaran fins i tot els paladars més exigents. Un equip de professionals altament qualificats s’encarregarà de tots els detalls, des de l’organització de la cerimònia fins a la coordinació de la festa, per tal que vosaltres pugueu gaudir d’un dia sense preocupacions.

A l’Hotel Balneari Vallfogona, tot és possible.

Hotel Sant Jordi

L’Hotel Sant Jordi el trobareu a la capital de Tarragona i és un lloc ideal per celebrar un casament.

És una opció ideal per aquells que busquen comoditat i confort per a celebrar una celebració, ja que, les seves instal·lacions modernes faran que tot estigui a punt i sigui adequat per un dia on passen moltes coses importants.

L’elegància de l’Hotel Sant Jordi farà que el còctel de benvinguda sigui ideal pels vostres convidats i que les sales que escolliu reflecteixin la importància d’aquell dia. Tot el casament el podeu anar parlant amb el seu equip de professionals que us ajudaran a confeccionar com pot sortir tot millor i els acabats dels petits detalls, de tal manera, que vosaltres pugueu estar tranquils durant el vostre dia.

A més, teniu la possibilitat d’allotjar-vos tant vosaltres com els vostres convidats en una de les seves habitacions per a passar la nit de noces a l’hotel i acabar la festa de la millor manera. No espereu més i contacteu amb l’Hotel Sant Jordi!

Mas Folch

Celebreu el vostre casament de somni a l’exquisit Restaurant Mas Folch, una masia modernista que captura la història i la modernitat en un mateix lloc a Tarragona. Amb espais íntims i jardins encantadors, oferim un escenari perfecte per a una celebració inoblidable.

La nostra gastronomia combina la tradició amb la creativitat, oferint una experiència culinària excepcional amb productes frescos i de primera qualitat. Des dels aperitius fins a les postres, cada plat és una obra mestra culinària que captiva els paladars més exigents.

A més dels nostres deliciosos menús de casament, oferim una àmplia gamma de serveis complementaris, incloent-hi lloguer de cotxes d’època, activitats per als més petits, entreteniment, fotografia i vídeo, i molt més, per a fer del vostre dia encara més especial.

Amb un servei impecable i una atenció al detall excepcional, el Restaurant Mas Folch promet una experiència gastronòmica i una celebració de casament que deixarà empremta en la memòria de tots els convidats. Contacteu amb nosaltres avui mateix per començar a planificar el casament dels vostres somnis.

Restaurant Atípic

Descobreix una experiència culinària única al Restaurant Atípic a Agramunt, Lleida. Amb una fusió de tradició i innovació, ofereix alta cuina amb productes frescos i de proximitat, reinterpretant clàssics catalans amb un toc modern.

El menú degustació, canviant regularment, et convida a explorar una ampla gamma de sabors sorprenents, mentre que la carta satisfà tots els gustos i necessitats, fins i tot per a casaments i esdeveniments especials.

Amb opcions personalitzades per adaptar-se a tots els pressupostos, el Restaurant Atípic garanteix una experiència gastronòmica inoblidable. A més, amb servei de càtering per a esdeveniments de fins a 50 persones, és l’elecció perfecta per a qualsevol celebració.

Deleita’t amb plats exquisits i sorprèn els teus convidats amb una experiència culinària memorable al Restaurant Atípic.