Un no és casa cada dia!

Així que aprofiteu per gaudir de la preparació del casament, dels dubtes i dels assessoraments que us poden fer diferents professionals. És divertit decidir, deixar-se aconsellar i a poc a poc anar fent els preparatius pel dia assenyalat.

Si esteu a la província de Girona em volgut fer un recull de serveis que podríeu necessitar, ja siguin, tractaments d’estètica, floristeries, lloguers de carpes, joieries… o classes de dansa per sorprendre al ball nupcial. Si t’agrada saber i descobrir continua llegint!

HEBE – CLARA ESTÈTICA

Hebe-Clara Estètica és el centre d’estètica de Girona especialitzat en tractaments de pell sobretot per donar nutrició i hidratació.

Hebe – Clara Estètica utilitza únicament la línia de productes Integrée un mètode d’estètica biològica integrada (MEBI) que destaca per la seva alta qualitat de cosmètics i tecnologia. La metodologia MEBI permet solucionar i reequilibrar els teixits cel·lulars i eliminar l’efecte rebot de qualsevol tractament.

Si esteu buscant un centre de tractaments facials i corporals per lluir el dia del vostre casament una pell radiant, no dubteu a contactar amb la Clara, la persona que està al capdavant de Hebe-Clara Estètica i que us aconsellarà sobre quin és el millor tractament per la vostra pell i el vostre dia.

FLORISTERIA LAIA GARROSET

La Floristeria Laia Garroset es troba a Palamós, Girona, i compta amb més de 18 anys d’experiència en el món de les flors i la decoració.

Al capdavant de la floristeria trobem a la Laia que des de ben petita li ha agradat experimentar i ser creativa fent coses manuals amb elements naturals. Aquesta facilitat la va impulsar a estudiar i treballar amb els millor professionals de l’Art Floral fins a arribar a tenir la seva floristeria.

A la Floristeria Laia Garroset us escoltaran i buscaran la vostra satisfacció per un dia tan important com és el vostre casament. Els elements florals estan especialment pensats per a cada client i ofereixen: casaments personalitzats, rams de núvia, tocats, barrets, creacions úniques en espais diferents i qualsevol detall decoratiu per casaments …

A part de la Laia a la floristeria trobem a la Lidia, la seva mare que sempre l’ha ajudat. Ambdues estan al davant del dia a dia de la botiga així que no dubteu a explicar com voleu el vostre casament.

GERALDINE PLANNER

Geraldine Planner és la Wedding Planner especialista en esdeveniments de casaments. El seu objectiu és cuidar fins al mínim detall, així que us escoltarà ben atenta perquè els vostres somnis es facin realitat.

Compta amb una llarga llista de proveïdors de primera categoria, com ara fotògrafs, assessors de maquillatge, perruqueria i vestimenta, Dj’s, càtering, floristes, invitacions, aliances, pastissers, proveïdors de cotxes de nuvis… Tot el que tinguis pensant pel teu dia la Geraldine i el seu equip de proveïdors ho faran realitat.

El seu equip s’encarregarà d’organitzar, dissenyar i coordinar la teva celebració acompanyant-vos des del primer instant fins a l’últim. Intentaran que tots els detalls i les decoracions reflecteixin les vostres idees i sentiments.

Finalment, realitzen altres serveis que potser també podreu necessitar com: Bridal Shower (comiats de solter de glamur), Brunch Party, esdeveniments socials i corporatius… I molt més!

GIROFESTES

Girofestes compta amb una llarga trajectòria en el món del lloguer de material per a tota mena d’esdeveniments. Trobareu tot allò que necessiteu per l’espai del vostre casament.

Disposen de tota mena de material en bon estat, tant per a petites com per a grans celebracions, actes, esdeveniments o casaments. Treballen tant per a particulars, com per a associacions i organismes públics, oferint sempre un servei totalment professional i de confiança.

Girofestes posen a la vostra disposició el servei de lloguer de tot allò que necessiteu pel vostre gran dia: carpes de tota mena, taules i cadires de diferents mides i estils, escenaris i parquet, generadors de vàries potències, equips de calefacció de gas i elèctrics, equips de so, equips d’il·luminació, material pel càtering i banys mòbils

Girofesta farà realitat l’esdeveniment que tant havíeu somiat, fent que no falti de res per cap dels vostres convidats. No us haureu de preocupar per res, ja que compten amb un munt d’opcions perquè trobeu aquella que més s’adapti al vostre estil i a les vostres necessitats.

VIATGES JET LAG

Vols que et configurin un viatge a mida? Doncs Viatges Jet Lag és la vostra agència!

Viatges Jet Lag és un grup de professionals ubicats a la ciutat de Girona que posen a la vostra disposició la seva llarga experiència per garantir-vos un viatge de qualitat, divertit i diferent.

La seva oferta en destinacions és molt àmplia i apte per a tots els gustos, podeu escollir: Àfrica, Nord-amèrica, Sud-americà, Àsia, Europa, Illes Exòtiques, creuers… Qualsevol destinació que pugueu imaginar us poden fer un viatge personalitzat!.

El seu objectiu és fer-vos gaudir d’una lluna de mel preparada artesanalment per vosaltres, tindreu la possibilitat de confeccionar-vos un viatge a mida per recordar tota la vida. Tingueu l’edat que tingueu tenen propostes de viatges per viure experiències uniques, fins i tot poden dissenyar-vos un viatge en bicicleta pel mon i fet a mida.

TRO MÀGIC EVENTS

Si estàs buscant DJ,s professionals pel teu casament Tro Màgic Events és l’empresa que farà que el vostre casament sigui inoblidable.

L’empresa disposa de tot el que necessiteu per l’animació i música del casament. És per això que us ofereix una discomòbil amb Dj expert que donarà aquell ambient tan important que necessita la vostra celebració.

Tro Màgic Events el formen un equip de professionals amb 20 anys de trajectòria en el sector i la cultura musical. S’adapten a l’estil musical que voleu pel vostre casament, però no només tenen DJ’s també tenen tot el necessari perquè la festa del teu casament sigui única.

·Més de 50.000 cançons de tots els gèneres i temps musicals.
·Efectes d’il·luminació led i d’última generació.
·Microfonia sense cables.
·Efectes.
·Màquines de fum i boira.
·Projectors d’alta qualitat d’imatge i vídeo.
·Karaoke.

Tro Màgic Events farà que el vostre casament tota una festassa!

TALL NOW PELUQUEROS

La perruqueria Tall Now Peluqueros està ubicada a Girona, exactament al costat del parc del migdia.

A Tall Now Peluqueros disposen dels millors professionals i bons productes d’estètica. Tenen uns packs de nuvia per tan sols 120€ on us entra: una sessió de purifyng i skinsensations per poder eliminar les impureses superficials i facilitar l’extracció de barbs. Aquest pack s’utilitza molt pels dies previs al casament d’aquesta manera podeu tenir la pell radiant i just el mateix dia només caldria la sessió de pentinat de núvia. Com veieu és una perruqueria amb serveis d’estètica de tal manera és el centre ideal per fer-vos més d’un servei abans del casament.

A Tall Now Peluqueros també tenen altres serveis que us poden anar bé pel dia del casament com: manicura i pedicura, depilació làser, keratinalifting i tint de pestanyes, peeling de carbó actiu, massatges facials i tractaments corporals com ara la pressoteràpia, maderoteràpia

Si voleu estar radiants el dia del casament, no dubteu i contacteu! Estaran encantats de consentir-vos

NÚVIES ÁNGELA

Núvies Àngela és molt més que una botiga de vestits de núvia és una empresa de Girona dedicada a la modisteria, sastreria, llenceria i confecció.

Nuvies Àngela et podràs fer un vestit a mida com sempre havies somiat, ja que, estaràs a les millors mans, a les mans de modistes i sastres professionals. A més disposen de tota mena de complements per satisfer totes les necessitats que vulgueu incorporar als vestits, és ideal per fer realitat totes les vostres idees.

L’empresa es va crear al 1982 amb una clara vocació de no només fer vestits a mida sinó també fer ensenyança de patronatge i així ho porten fent fins a agafar el renom que tenen actualment. Els cursos de costura que imparteixen són especialitzats amb el Sistema Martí i al final de cada curs donen un diploma.

Si voleu un vestit únic, d’aquells que queden perfecte perquè estan fets a mida, no dubteu a contactar amb Nuvies Àngela.

JOIERIA SANDRA ROURA

Sandra Roura és una joiera nascuda a l’Empordà, comarca situada entre el Mar Mediterrani i els Pirineus, terra dominada pel vent de Tramuntana. La influència de la força d’aquest vent eixelebrat és i ha sigut font d’inspiració de molts artistes i el seu sentiment cap a la seva terra marca el seu estil personal com artista.

La Sandra Roura dissenya i crea col·leccions d’estils diferents constantment amb la intenció que les seves peces transmetin energia, emoció i elegància perquè la persona que les porti se senti única i especial. I tant úniques que les pot personalitzar segons vulguin els nuvis, ja que sap que les aliances de casament són joies amb un valor sentimental molt alt.

La Sandra té el seu propi taller-botiga des de l’any 2004 a Peralada i té gran experiència com a dissenyadora de joies. És també una gran professional en el camp del modelatge en cera on destaca en l’elaboració artesanalment de peces orgàniques i diminutes.

ESCOLA AVANÇA

Si vols sorprendre els teus convidats amb un ball nupcial únic, has de posar-te en contacte amb el Centre Avança Dance&Fitness!

Una escola de ball que va néixer fa més de quinze anys amb la intenció de desenvolupar la dansa sobretot en el camp lúdic i buscar que la gent tregui la seva passió pel ball.

El ball nupcial és sempre un moment màgic on moltes parelles els agrada lluir-se i podeu aprofitar per sorprendre als convidats. És el vostre moment per preparar una coreografia i uns passos per obrir el ball. Pot ser una barreja de romàntic, llatí o per animar la gent, vosaltres trieu! Let go dance!

I el més important de tot és que passareu una bona estona amb la vostra parella preparant una experiència inoblidable. Si viviu a Girona no ho dubteu i truqueu a Centre Avança Dance&Fitness de Girona i comenceu a fer classes de ball pel vostre casament.

FLORS CATERINA

Si estàs buscant assessorament floral pel teu casament a Flors Caterina coneixen  la importància d’aquests esdeveniments per això saben com ajudar-vos amb els gustos dels nuvis i les possibles opcions.

Flors Caterina s’adapta a qualsevol mena de casament ja sigui decoració a l’església per a casaments tradicionals o la preparació de les flors a l’espai escollit per a una boda civil. A més ofereixen diversos serveis com pot ser: el ram de la núvia, centres de taula, altars, cotxes i petits detalls que voleu personalitzar. A les seves xarxes socials trobareu tota mena d’exemple que us ajudaran a decidir i veure les múltiples possibilitats que podeu fer amb l’art floral.

Si parleu amb Flors Caterina us poden fer un pressupost a mida, ja que, tenen gustos per totes les butxaques.

TALLER ELENA MARTÍN

El Taller Elena Martín és un espai on aprendre a dissenyar i fer les seves joies. L’aprenentatge és principalment pràctic, tal com s’ha après tradicionalment els oficis manuals, el que comporta un gran nivell de satisfacció pels alumnes en veure el que són capaços de fer i les aplicacions que poden donar a les tècniques apreses.

Saben transmetre la passió per l’artesania si desitges aprendre a confeccionar anells, braçalets, penjolls o arracades. Imagina’t poder dissenyar i crear joies les aliances pel teu casament. Poder fer-les úniques com a tu t’agradin i amb les vostres mans, segur que afegiràs un toc d’originalitat al teu casament. Deixa volar la teva creativitat i comença a construir les teves aliances.

El Taller Elena Martín t’acompanyarà en aquest camí apassionant cap a les joies fetes per tu el dia del vostre enllaç.