📷 Catering: @arbeletxe | Disseny i decoració: @becreative_and | Disseny floral: @florsrosamont | Lloc: @calandreusuites

 

Si esteu planificant el vostre dia de casament, no busqueu més, perquè aquí trobareu una selecció excepcional de proveïdors dedicats a fer realitat els vostres somnis.

Des de restaurants,  wedding planner que us ajudarà a organitzar tots els preparatius, una botiga de moda nupcial on hi trobareu el vestit dels vostres somnis, dos centres d’estètica per lluir espectaculars fins a una hípica on podreu llogar un carruatge de cavalls.

Aquest reportatge us ofereix tot el que necessites per aconseguir el casament perfecte a Lleida. Prepareu-vos per descobrir les millors opcions que aquesta meravellosa ciutat té per oferir. El vostre somni de casament comença ara!

Jess Weeding & Event Planner

Segurament teniu dubtes de com fer el vostre casament i us agradaria que algú us ajudés en tot des del principi, que fos la vostra confident! Doncs us presentem a Say Jess Wedding la persona ideal perquè us guiï en tot aquest procés d’organitzar el vostre casament.

Say Jess Wedding i el seu equip de professionals juntament amb vosaltres s’encarregaran de tots els detalls, provadors, convidats, flors, …i totes les idees que tingueu perquè la vostra boda sigui tal i com havíeu somiat, a més, aconsegueixen que  tothom s’emporti un record inoblidable.

Sentir-se recolzat i acompanyat en un dia tan important és bàsic i un dels punts forts de Say Jess és l’empatia que té amb les núvies, ella viu el casament amb vosaltres perquè no tingueu preocupacions externes durant el vostre dia sinó que tot sigui fàcil i regni l’alegria.

A Say Jess ofereixen diferents serveis d’organització: L’organització integral (Planificació, decoració i coordinació), una decoració personalitzada i/o la coordinació del gran dia.

Només cal que trieu quin és el que més us pot ajudar pel vostre casament i posar-vos en les seves mans!

Restaurant Arbeletxe 

El Restaurant Arbeletxe, situat a La Seu d’Urgell, és l’opció perfecta per a celebrar casaments inoblidables. Amb el seu encant rústic i l’atmosfera acollidora, ofereixen una experiència gastronòmica excepcional per als vostres convidats.

El restaurant ofereix una cuina creativa, que combina a la perfecció la tradició culinària catalana amb influències modernes i innovadores. Podràs gaudir d’una selecció d’entrants com a aperitius, carpaccios i terrines, seguits de plats principals suculents com filet de vedella amb salsa de bolets o turbot a la planxa amb verdures de temporada. També, disposen d’opcions vegetarianes i veganes per satisfer les preferències de tots els vostres convidats.

El Restaurant Arbeletxe ofereix serveis de càtering per a esdeveniments i celebracions especials. El seu equip de cuina crearan un menú personalitzat per adaptar-se a les necessitats i desitjos de cada parella.

El Restaurant Arbeletxe és l’elecció perfecta per a un casament amb una proposta gastronòmica de primera qualitat.

Estètica Sílvia Baches

L’equip de professionals d’Estètica Sílvia Baches s’encarregarà de deixar-vos relaxades i impecables pel vostre gran dia. El centre d’estètica està ubicat a ple cor de la ciutat de Lleida i està format per un grup d’expertes en el sector.

El seu màxim objectiu és satisfer el vostre desig d’aconseguir una pell perfecta, maximitzant la vostra bellesa i el vostre benestar. Saben que cada dona és única i la importància d’un dia com aquest per a cadascuna de vosaltres, per això us assessoraran de forma totalment personalitzada. Us ajudaran a trobar el tractament que més s’adapti al que necessita la vostra pell i el vostre cos, per gaudir del gran dia.

Estètica Sílvia Baches fan ús de productes d’alta qualitat, utilitzant productes vegans respectuosos amb cada pell. A més, també ofereixen massatges tant facials com corporals, perquè deixeu anar tots els nervis i tensions, i arribeu al dia de l’esdeveniment relaxades.

Sense cap mena de dubte, l’Estètica Sílvia Baches és l’opció ideal pels dies previs al vostre casament. Contacteu amb el centre i us faran un assessorament a mida i sense cap mena de compromís.

Núvies de Mel

Núvies de Mel hi trobareu una àmplia selecció de vestits de núvia que us farà brillar en el vostre dia especial.  Un showroom a Vila-sana us portarà els últims dissenys de núvia de marques de renom com White One i St. Patrick. El seu objectiu és fer felices les núvies, ajudant-les a aconseguir el vestit dels seus somnis.

Disposen d’una gran varietat de dissenys actuals per a la núvia moderna, amb més de 80 models. Des de dissenys romàntics fins a estils moderns i atrevits, tenen tot el que necessiteu per lluir radiant en el dia del vostre casament. Ofereixen la possibilitat de personalitzar un vestit. També, hi trobareu una gamma de vestits en talles grans, molt afavoridors per a les núvies amb corbes.

Treballen amb diferents marques de prestigiosos dissenyadors/es, d’estils molt diversos. També, hi trobareu una fantàstica selecció a preu d’outlet i molts models, tant de núvia com de festa, en oferta. A més dels vestits de núvia, ofereixen vestits de madrina, comunió i una varietat de complements exquisits, com a vels, joies i sabates, perquè tingueu un aspecte impecable de cap a peus.

Veniu a Núvies de Mel i trobeu el vestit dels vostres somnis.

Susana Martínez Fotografa

Si esteu buscant les millors imatges pel vostre casament, Susana Martinez és la fotògrafa professional que esteu buscant.

Susana Martínez Fotògrafa és llicenciada en història de l’art i amb estudis  professionals de fotografia. Un punt d’inici per crear un estil propi i entendre la fotografia de manera social i artística. Intentarà que les vostres imatges transmetin emoció i  aquells sentiments tan especials que porteu a dins.

Susana Martinez ofereix moltes propostes per a realitzar el reportatge: les fotos en blanc i negre o en color, en cada composició, busca un enfocament diferent a més de treballar les varietats de llum. La fotògrafa, us ofereix l’oportunitat de tenir un gran reportatge pel dia més important de les vostres vides, el vostre casament.

No dubteu i contacteu amb la Susana Martinez Fotògrafa, farà del dia més especial de les vostres vides, un record inoblidable.

Estètica Sílvia Baches

Descobriu el centre d’Estètica Maria Solé a Mollerussa, el vostre oasi de bellesa per al vostre gran dia.  Un centre d’estètica, que ofereix un ampli ventall de serveis i tractaments tant facials com corporals.

El seu equip  us ajudarà a brillar com mai. Tenen a la teva disposició nombrosos tractaments personalitzats tractaments facials i corporals personalitzats de Manicura, Pedicura, Esmalt Permanent, Neteja facial, Depilació amb cera, permanent i tint de pestanyes, extensions de pestanyes, massatge, fotodepilació i maquillatge.

També, ofereixen packs especials per a núvies i servei de maquillatge a domicili perquè us acompanyin on necessiteu el dia del vostre casament. Us faran sentir radiant el dia més important de la vostra vida. A més, hi trobareu tractaments més innovadors com són: Andulació (on podreu gaudir d’una sessió gratuïta), Pressoteràpia i Hidrolimfa.

Tanmateix, ofereix servei de maquillatge professional per a sessions de fotografies, rodatges i maquillatge artístic de fantasia (bodypainting).

Confieu en els seus experts en estètica i deixeu-vos mimar per aconseguir la millor versió de vosaltres mateixes.

 

Hípica Cap de Costa

Si sempre heu volgut muntar a caball amb els vostres amics aquesta pot ser una bona idea pel vostre comiat!. La Hipica Cap de Costa se situa a Clariana de Cardener en un entorn natural del Solsonès que us farà gaudir d’un dia diferent amb els vostres amics.

Disposa d’una àmplia zona per fer activitats amb cavalls i passar tot el dia amb els convidats del comiat. Trobareu un munt de recorreguts per anar a cavall amb grup i si us animeu també podeu fer classes d’equitació grupals i passar un dia genial.

I si sou dels que sempre heu somiat en arribar al vostre casament en carruatge a la Hípica Cap de Costa ofereixen aquest servei només heu de posar-vos en contacte i que us ensenyin els seus carruatges o els cavalls que tenen per arribar a la cerimonia a dalt de cavall o els serveis de genet que ben segur us donaran idees pel dia del vostre casament.

L’equip professional es troba al Solsonès, però també fa desplaçaments a prop de Lleida.

No dubteu i contacteu amb la Hípica Cap de Costa, gaudireu d’una experiència magnífica i d’un entorn d’aventures!

Lo Palauet Muralla

Lo Palauet de la Muralla és un hotel situat a Balaguer (Lleida). El que els hi defineix és el concepte Hotel, Suites and Breakfast. Conserva el mobiliari d’època original i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar l’encant històric i amb un esperit sostenible.

Totes les estances d’aquest hotel palauet conserven el mobiliari original d’època i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar l’encant d’un lloc únic, en un dia tan important com ho és el teu casament.  A més, podreu allotjar-vos en una de les seves fantàstiques suites i passar-hi la nit de noces. Els detalls exquisits, l’atenció personalitzada i el servei impecable garanteixen una experiència única per a la parella i els seus convidats.

També podreu aprofitar la biblioteca, terrassa, celler, salons i obres d’art. Tot això fent que el vostre casament sigui una manera de recrear-se en l’estètica i el patrimoni decoratiu. Serà tot un encert pel vostre dia tan esperat i somiat!

Lo Palauet de la Muralla és un escenari màgic per a un casament de somni.

Hotel Cardós

Celebreu un casament amb encant als Pirineus a l’Hotel Cardós, un destí molt desitjat a la Ribera de Cardós. Conegut com ‘l’hotel museu de la Vall Cardós’, hi trobareu peces d’art úniques centenàries, pintures i col·leccions de peces de pessebres.

Un hotel familiar que ha passat de generació en generació durant molts anys, i sempre amb un servei excel·lent i bones opinions. Gaudiu de la cerimònia i d’un aperitiu enmig d’un paisatge idíl·lic, d’un banquet inoblidable en els seus salons elegants. Els vostres convidats podran allotjar-se en les seves fantàstiques instal·lacions.  Disposen d‘una gran varietat d’habitacions, estances totalment equipades i còmodes. Podreu trobar des de piscina fins a sala de jocs.

El seu equip professional s’encarregarà de cada detall, des de l’organització fins a la gastronomia exquisida. Gaudiu de l’entorn i caseu-vos en mig de la natura al Parc Natural de l’Alt Pirineu al Pallars Sobirà.

Descobriu el lloc ideal per a un casament de somni: l’Hotel Cardós, on cada moment serà màgic i inoblidable.